Zeg het eens met fruit
Met € 3,50 korting

Toptaarten

Via Toptaarten.nl worden verse ambachtelijke taarten, gebakken en bezorgd door de lokale bakker. Voor dat bijzondere moment, om te bedanken, het vieren van een verjaardag of die ene mijlpaal. Een feestelijk moment vier je immers met taart. Niet alleen heel attent om te geven, maar ook heel leuk en lekker om te krijgen.

Met Toptaarten.nl brengt u w persoonlijke boodschap over met een heerlijke taart, vers van de lokale bakker.
En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heeft u niet alleen een lekkere taart geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Er is een uitgebreid assortiment van heerlijke, verse taarten, desgewenst met foto of logo, chocoladetekst of kaartje. De taart(en) kunnen in héél Nederland bezorgd worden.

Vóór 17.00 uur besteld, is de volgende dag bezorgd, maar uiteraard kunt u ook een latere bezorgdatum kiezen. Of het nu gaat om één taart of om honderden taarten tegelijk, Toptaarten.nl zorgt ervoor dat uw bestelling vers en op tijd wordt bezorgd.

Bestellen

Als u taart met korting wilt bestellen, log dan eerst in op deze website. Zodra u ingelogd bent, dan krijgt u aan de rechterkant op deze pagina de knop 'bestellen' te zien (als u op mobiel of tablet kijkt, dan komt de knop 'bestellen' onder deze tekst te staan, dus dan moet u naar beneden scrollen op uw mobiel of tablet). Als u op de knop bestellen te klikt, dan gaat u direct naar de website van Toptaarten.nl. De korting van € 3,50 wordt direct in uw winkelmandje verrekend.

Voorwaarden

  • de korting is niet te combineren met andere kortingen
  • de korting geldt niet op cadeaubonnen
  • de kortingscode is te gebruiken tot 31 december 2024

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Gratis deals
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Topfruit

Topfruit

Bestel met € 3,50 korting een fruitmand of fruitbox bij Topfruit.nl

Lees meer
Topbloemen

Topbloemen

Bestel met € 3,50 korting mooie bloemen en planten online en laat ze bezorgen door de beste bloemenbezorgsite van Nederland, Topbloemen.nl.

Lees meer
Thuiszorgwinkel Medipoint | Careyn

Thuiszorgwinkel Medipoint | Careyn

Korting op loophulpmiddelen, sta-opstoelen, hoog-laag bedden en nog veel meer.

Lees meer