Thuiszorgwinkel Medipoint

Thuiszorgwinkel Medipoint

Ga naar de Medipoint | Careyn thuiszorgwinkels voor het lenen, huren of kopen van hulpmiddelen als sta-op stoelen, rollatoren, scootmobielen, hoog-laag bedden en andere zorg- en comforthulpmiddelen.

Deskundig advies?

Ja, dat is advies over ondersteunende producten om zelfstandig thuis te wonen en uw lichaam vitaal te houden. Daarbij krijgt u korting op producten die u koopt bij thuiszorgwinkel Medipoint. Lees meer bij de Veelgestelde vragen.

Voordeel met uw CareynKaart

Met uw CareynKaart krijgt u 10% korting op vrijwel alle producten (exclusief boeken, aanbiedingen en acties) van Medipoint. Thuiszorgwinkel Medipoint biedt een uitgebreid aanbod van producten die u tijdelijk of langdurig ondersteunen, maar ook als u graag wilt werken aan het fit houden van uw lichaam. Van trapliften tot sta op stoelen. Van hulpmiddelen voor in het toilet of douche tot een toiletverhoger, douchekruk of anti-slip mat. Klik hier voor een winkel bij u in de buurt.

Hulpmiddelenkiezer

Nieuw bij thuiszorgwinkel Medipoint is de hulpmiddelenkiezer. Zo krijgt u meer inzicht in de hulpmiddelen die passen bij uw behoeften. Het kan zijn dat u te maken krijgt met een (chronische) ziekte zoals reuma, MS, dementie of kanker. Hulpmiddelen die u helpen bij bijvoorbeeld het lopen, eten, zitten en liggen, kunnen dan ondersteuning bieden. Of wanneer u een heup- of knie-operatie ondergaat en tijdelijk hulpmiddelen nodig heeft. Thuiszorgwinkel Medipoint heeft hiervoor de hulpmiddelenkiezer gemaakt. U ziet op thema welke hulpmiddelen u helpen om toch zo veel mogelijk zelfstandig de dagelijkse activiteiten te blijven doen. En u krijgt, zoals al eerder genoemd, korting op de meeste producten.

Bestel via de webwinkel 

Neem een kijkje in de Medipoint webwinkel. Niet direct gevonden wat u zoekt? De klantenservice van Medipoint helpt u met alle liefde verder. De producten die u koopt worden bij u thuis bezorgd (bestelling boven € 50 gratis thuisbezorgd. Onder € 50 betaalt u € 4,95 verzendkosten).

Veelgestelde vragen

  • Elleboogkrukken per paar
  • Okselkruk per paar
  • Onderarmschaalkruk per paar
  • Looprek
  • Wandelstok 4-poot (Eiffelkruk)
  • Rollator

Andere hulpmiddelen worden (middels een indicatie) vergoed vanuit de basisverzekering. 

Alle digitale opdrachten die voor 16.00 uur geplaatst zijn, worden op dezelfde dag verwerkt en op de gewenste dag geleverd. Opdrachten die voor 24.00 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag verwerkt en, waar gewenst, diezelfde dag nog geleverd. Spoedleveringen zal Medipoint uiteraard direct 24 uur per dag, 7 dagen per week leveren.

Soms heeft u tijdelijk een product nodig omdat u revalideert van een operatie, herstelt van een blessure of omdat er verpleging of kraamzorg aan huis komt. Dan is het lenen van een product een goede optie. Dat is in veel gevallen gratis, omdat uw zorgverzekeraar of ledenvereniging de kosten vergoedt.

Vergoeding via uw zorgverzekeraar
Voor hulpmiddelen die vergoed worden via de Zorgverzekeringswet vanuit de basisverzekering heeft u een indicatie nodig. Medipoint | Careyn zal deze indicatie voor u verwerken. U neemt hiervoor contact op met Medipoint | Careyn op telefoonnummer 088-10 20 100 of via www.medipoint.nl/lenen

Vergoeding via CareynPlus
Als lid kunt u in veel gevallen gratis loophulpmiddelen bij Medipoint lenen, of krijgt u korting op de verhuur van loophulpmiddelen zoals krukken of een rollator.

Bekijk alle leenproducten.

Als u na drie maanden gratis lenen van krukken, een looprek of een rollator de producten niet terugbrengt, dan gaat de huurperiode in. U ontvangt hier een factuur voor. 

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant