Audicien aan huis

Audicien aan huis

Zet u de TV steeds harder? Kunt u mensen steeds minder goed verstaan? Of hoort u de bel niet meer? Dan is het misschien tijd voor een gehoortest. En als u niet in staat bent om naar de winkel te komen, dan biedt Beter Horen de Thuisservice. Leest u mee...

Thuis gratis gehoortest

Bij Beter Horen kunt u terecht voor een gratis Diagnose & Adviesgesprek aan huis. En bij een nieuw hoortoestel komt de audicien 3x gratis aan huis. Een extra afspraak maken voor onderhoud of nazorg, dan betaalt u € 39,95 voorrijkosten. Meer info? Leest de Veelgestelde vragen.

Voordeel met uw CareynKaart

 • Vrijblijvend uitproberen van een hoortoestel;
 • 10% korting op schoonmaakartikel artikelen* (ook in de winkels);
 • 10% korting op gehoorbescherming op maat en Unifit gehoorbescherming*;
 • 10% korting op losse hoortoestel-batterijen* (voordeelpakketten uitgesloten);
 • Ruime keuze in hoortoestellen;
 • Rechtstreeks declaratie naar uw zorgverzekeraar, restant betaling via factuur.

*Niet in combinatie met andere acties. Kortingen zijn uitgesloten in Beter Horen online winkel. De acties zijn geldig t/m 31-12-2024.

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding Careynplus Audicien Aan Huis

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Nadat u zich bij CareynPlus heeft aangemeld voor een bezoek aan huis neemt Beter Horen binnen vier werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak. 

In principe komt Beter Horen in heel Nederland. Echter hebben zij in de regio Utrecht te kampen met onderbezetting, waardoor een huisbezoek tot nader order niet mogelijk is. 

Afhankelijk van de zorgverzekeraar vindt binnen 2 weken een huisbezoek en een gehoortest plaats. Bent u bij Zilveren Kruis verzekerd, dan moet de intake in de winkel plaatsvinden. Het volgende bezoek mag wel bij u thuis.

De audicien bepaalt of u doorverwezen moet worden naar een KNO-arts of dat hij u zelf verder kan helpen. Bij een nieuw hoortoestel komt de audicien uw nieuwe hoortoestel binnen twee weken thuis bezorgen. Hierna volgen nog 1 à 2 controle momenten. Daarna volgt een beslismoment. In totaal neemt dit traject zo’n 6 weken in beslag. Na 1 jaar volgt weer een contactmoment.

De audicien aan huis neemt alle apparatuur mee die nodig is om een goede gehoortest bij u thuis uit te voeren. U mag dus rekenen op een professionele gehoortest die net zo betrouwbaar is als in de winkel.  

Beter Horen helpt u graag bij het afnemen van een hoortest of het aanschaffen van een hoortoestel of andere hoorhulpmiddelen. Maar ook als u een hoortoestel heeft, dan adviseert de audicien u graag over het onderhoud en draagcomfort. Ook als u al bij de KNO-arts bent geweest, dan bent u daarna van harte welkom bij Beter Horen. Uiteraard wordt u geholpen bij het regelen van een vergoeding bij uw zorgverzekeraar.

De zorgverzekeraar vergoedt een groot deel van de kosten van uw hoortoestel, u betaalt zelf een eigen bijdrage. Deze eigen bijdrage wordt mogelijk nog voor een deel of zelfs volledig vergoed als u een aanvullende zorgverzekering heeft. Op www.beterhoren.nl vindt u wat uw eigen bijdrage zal zijn voor één of twee hoortoestellen. Dat doet u door uw zorgverzekeraar te selecteren en uw eventuele aanvullende verzekering. In het overzicht ziet u dan de eigen bijdrage per hoortoestelcategorie. Beter Horen heeft afspraken gemaakt met alle zorgverzekeraars voor alle vijf hoortoestelcategorieën. Voor welke categorie hoortoestellen u in aanmerking komt wordt bepaald door het hoorprotocol en is afhankelijk van de hoortest en een vragenlijst die u invult.

De audicien geeft u advies over de mogelijkheden en de eventuele vergoedingen via uw zorgverzekering. Kijk hier voor meer informatie over vergoedingen van Beter Horen gehoortoestellen.

 • Gecertificeerde audiciens
 • Gratis gehoortest
 • Comfortabel in uw eigen huis
 • U hoeft de deur niet meer uit door weer en wind
 • Ook voor het afstellen van uw gehoortoestel
 • Advies over mogelijkheden voor vergoeding verzekering
 • Diverse kortingen met de CareynKaart (lees hieronder meer)

Bijkomend voordeel is dat de audicien aan huis direct uw leefsituatie kan beoordelen en in het advies rekening houdt met de verschillende luistersituaties waar u in uw huis mee te maken heeft. Het mooiste is: deze gehoortest is helemaal gratis!

Klik hier voor de dichtsbijzijnde winkel. 

Op de website van Beter Horen is een speciale reinigings- en onderhoudspagina met instructievideo’s beschikbaar. Bijvoorbeeld hoe u de batterij, slangetje of filter kunt vervangen. Hoe u uw hoortoestel kunt drogen, reinigen en meer over het onderhoud van uw hoortoestel.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

 • Voor slechts € 24,95 per jaar
 • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
 • Gratis loophulpmiddelen te leen
 • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant