Module Persoonlijke Verzorging

Module Persoonlijke Verzorging

Met liefde en intuïtie komt u een heel eind, wanneer u zorgt voor een dierbare. Toch wordt er soms net wat meer gevraagd. Via deze module leert u de rest. U kunt hem via Livis volgen waar en wanneer u wilt en natuurlijk mét korting!

Veilig en gezond werken

In deze module leert u meer over de zorgtaken rondom de persoonlijke verzorging van iemand anders. U leert bijvoorbeeld de ander wassen, aan- en uitkleden en helpen bij het douchen. Lees meer bij Veelgestelde vragen.

Waar wordt aandacht aan besteed?

In deze module leert u meer over de veelvoorkomende zorgtaken rondom de persoonlijke verzorging van iemand anders. Onderwerpen die aan bod komen zijn: de ander wassen, mondverzorging en toiletgang.

De ander wassen

U krijgt informatie over waar u op moet letten vóórdat u de ander gaat wassen, hoe u veilig werkt, waar u op moet letten als u iemand onder de douche zet, wat smetvlekken zijn en hoe u de ander wast aan de wastafel of in bed.

Mondverzorging

U leert hoe belangrijk goede mondverzorging is, welke problemen het kan opleveren als de mondverzorging niet goed is en waar u op moet letten bij de mondverzorging van een ander.

Toiletgang

Is zelfstandige toiletgang niet meer mogelijk? U leert meer over de hulpmiddelen die genoeg zijn voor de ander om toch zelf naar het toilet te kunnen. Daarnaast krijgt u informatie aangereikt over wat u moet doen als iemand incontinent is.

Voordeel met uw CareynKaart

U krijgt € 3 korting op de module en u betaalt € 9,50 (normaal € 12,50).

Aanmelden cursus

Voor de korting heeft u een actiecode nodig. Die is zichtbaar als u eerst inlogt. Daarna gaat u naar de website van Livis om u aan te melden. De korting wordt automatisch verrekend.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Blijven leren-Cursus Zorg voor wie je lief is-header

Inloggen en module aanvragen

Voor de korting heeft u een code nodig, deze is zichtbaar als u ingelogd bent.

Veelgestelde vragen

De module is te volgen op desktop, laptop, tablet en telefoon.

Na afloop van deze module ontvangt men een bewijs van deelname. 

Voor deze module gelden de voorwaarden van Livis. 

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant