Optisport zwembaden

Optisport zwembaden

Zwemt u graag? Maak dan gebruik van uw CareynKaart, want als lid van CareynPlus krijgt u namelijk 10% korting op een losse entree. Maar er is meer: ook krijgt u 10% korting op 12- of 25-bezoekenkaarten voor Aqua groepslessen bij de zwembaden van Optisport.

Hoe werkt het?

Simpel. U neemt uw CareynKaart mee en maximaal zes gezinsleden krijgen de 10% korting op losse entree. Goed om te weten: de korting is niet geldig voor 65+ producten en gelden niet bij Aqua’Fit in Zwembad Den Donk.

Aanbevolen groepslessen

De volgende groepslessen zijn onder begeleiding van een gediplomeerd instructeur die rekening houdt met uw lichamelijke mogelijkheden en beperkingen. De groepslessen zijn te volgen op eigen niveau en eigen tempo en er is altijd gediplomeerde begeleiding aanwezig.

Aqua’Vitaal

Tijdens deze groepsles beweegt u op een effectieve en veilige manier in het ondiepe water om gezond en mobiel te blijven. Door de opwaartse druk is het minder zwaar om een beweging te maken in het water dan op de kant. Naast het sportieve karakter is Aqua’Vitaal vooral ook een leuke en gezellige groepsles.

Aqua’Fit

Samen bewegen in het ondiepe water is gezond en goed voor het behouden van sociale contacten. Aqua’Fit houdt uw spieren op intensieve wijze soepel en daardoor voelt u zich weer helemaal fit. Zo kunt u uw conditie verbeteren met minimale kans op blessure.

Locaties en tarieven

De tarieven van de groepslessen verschillen per locatie. Kijk daarom via onderstaande link op de website van het dichtstbijzijnde Optisport zwembad voor de juiste tarieven.

Klik hier om een zwembad bij u in de buurt te zoeken.

LET OP: bij Zwembad De Hoge Bomen in Naaldwijk kan de korting niet online verrekend worden. Kies op hun website voor 'bezoekenkaart', dan hoeft u nog niets af te rekenen. Bij de kassa geeft u vervolgens aan dat u online heeft gereserveerd en dat u de CareynKaart heeft. U betaalt dan het tarief voor CareynPlus leden.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant