Kapper aan huis

Kapper aan huis

Een kapper aan huis; hoe fijn is dat? Zeker wanneer u weinig tijd heeft of niet naar de salon kan. Onze thuiskappers zorgen dat u, en eventueel uw gezinsleden weer een mooi kapsel krijgen. Leden van CareynPlus krijgen ook nog eens korting op de tarieven. Tijd voor een frisse coupe.

Kwaliteit gegarandeerd

Thuiskappers. Ideaal als u liever niet de deur uit gaat, weinig tijd heeft, of het vervelend vindt om te wachten in een kapsalon. De kapper aan huis kan bij u thuis knippen, föhnen, wassen, maar ook permanenten of kleuren. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Voordelen thuis laten knippen

Thuis knippen heeft veel voordelen, wat denkt u van:

 • Nooit meer wachten in de kapsalon.
 • U hoeft de deur niet meer uit door weer en wind.
 • Het kost u minder tijd dan wanneer u naar een kapsalon gaat.
 • Het gemak en comfort van uw eigen huis.
 • Familieleden direct mee knippen.
 • De thuiskapper kan alles wat een kapper in de salon doet.
 • Gediplomeerde kappers met ruime kapsalon ervaring.

Voordeel met uw CareynKaart

De tarieven variëren per kapster aan huis, maar met de Careynkaart krijgt u altijd 10% korting op de behandelingen van de thuiskapper.

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding Careynplus Persoonlijke Verzorging Thuis

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Wij hebben uw gegevens doorgestuurd naar een beschikbare kapper bij u in de buurt. Zij neemt binnen twee werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak. 

Wij werken samen met lokale kappers en ook met Mobella. Zij werven kappers die aan huis komen. Zij streven ernaar dat er een landelijke dekking is. Soms kan het daardoor iets langer duren voordat er iemand beschikbaar is. 

De tarieven van de kappers variëren. U krijgt 10% korting op de behandelingen. 

Vanwege een parkeerbeleid in bepaalde woonwijken in de regio, kunnen de kappers genoodzaakt zijn de gemaakte parkeerkosten door te berekenen wanneer er geen bezoekerskaart  aanwezig is. Bij een reisafstand van 5 km of meer (vice versa) kan een vergoeding van € 0,25 per km worden doorberekend. In verband met de hoge brandstofkosten zijn de kappers helaas genoodzaakt om u € 0,50 extra in rekening te brengen. 

Wilt u de afspraak afzeggen? Dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren bij de kapper te doen. Wanneer u dit nalaat, wordt de behandeling en eventuele reis- en/of parkeerkosten in rekening gebracht.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

 • Voor slechts € 24,95 per jaar
 • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
 • Gratis loophulpmiddelen te leen
 • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant