(Levens)testament

(Levens)testament

Wie ondersteunt u als uw zelfstandigheid niet meer vanzelfsprekend is? Weet u wie na uw overlijden uw nalatenschap afwikkelt? Goed om even over na te denken. Hereditas ontzorgt senioren en hun naasten door hen met raad en daad ter zijde te staan.

Wat doet Hereditas?

Ze helpen bij het maken van een testament, inclusief de benoeming van een executeur, of een levenstestament. Ook ondersteunen ze bij het maken van een nabestaandendossier met adressen, verplichtingen en bezittingen en hun bestemming. Meer info: Veelgestelde vragen.

Testament of nabestaandendossier

HEREDITAS helpt door uw nabestaanden bij te staan na een overlijden of bij (uw) wilsonbekwaamheid, bijvoorbeeld als het gevolg van dementie. Maar ook om de juiste voorbereidingen te treffen. Zoals met de opmaak van een testament, inclusief de benoeming van een executeur, of een levenstestament (=volmacht). Of met een nabestaandendossier met daarin uw adressen, verplichtingen en bezittingen en hun bestemming.

Praktische dienstverlening na een overlijden of bij wilsonbekwaamheid

Na de uitvaart of bij wilsonbekwaamheid moeten veel administratieve en praktische zaken worden geregeld en/of afgehandeld. Zoals verzekeringen en pensioenen, het regelen van belastingzaken en het informeren van organisaties. Dit is arbeidsintensief en niet zonder financieel risico. Ook is er kans op onenigheid. HEREDITAS neemt als onpartijdig specialist werk en zorg uit handen, op basis van uw wensen.

Voordeel met uw CareynKaart

(Kennismakings)gesprek aan huis  €     99,50 (incl. 25% korting voor leden
Opmaak testament  €    525,00 (inclusief notaris)
Opmaak levenstestament  €    525,00 (inclusief notaris)
Opmaak 2 testamententen  €    785,00 (incl. 25% korting voor leden)
Opmaak 2 levenstestamenten  €    785,00 (incl. 25% korting voor leden)
Opmaak 4 akten  € 1.365,00 (incl. 35% korting voor leden)
Uurtarief dienstverlening  €    104,50 (incl. € 5 korting voor leden)

Als Hereditas een rol in het (levens)testament krijgt als executeur of gevolmachtigde, dan is het eerste bezoek alsnog gratis. Bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW en voorrijkosten.

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Financien op orde-Levenstestament-header

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Wij geven uw gegevens door aan Hereditas. U wordt zo spoedig mogelijk teruggebeld voor een afspraak. Mocht het contact niet tot stand komen, dan verzoeken wij u zelf contact op te nemen met Hereditas via telefoonnummer  085 – 877 18 89. 

Deze dienst is nog niet beschikbaar in Goeree-Overflakkee. 

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant