Module Mobiliteit

Module Mobiliteit

Zorgen voor een dierbare. Met liefde en intuïtie komt u zeker een heel eind. Maar soms is er nét wat meer nodig. Via deze 1 uur durende module leert u de rest. U kunt hem via Livis volgen waar en wanneer u wilt en het mooie is: dat kan met korting!

Veilig en gezond werken

De module Mobiliteit is onderdeel van de e-learning 'Zorg voor wie je lief is'. In deze module leert u hoe u veilig en gezond kunt werken zoals veilig tillen of iemand verplaatsen. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Waar wordt aandacht aan besteed?

Een zorgvrager kan moeite hebben met verplaatsen. Hij is verminderd mobiel of zelfs helemaal niet mobiel. Iemand die verminderd mobiel of niet mobiel is, kan zichzelf niet altijd goed kan verzorgen. Hij kan uw hulp dan goed gebruiken. In deze module leert u meer over hoe u veilig en gezond kan werken.

Risico's

Een verminderde mobiliteit en bedlegerigheid brengen risico’s met zich mee. U leert in deze module meer over wat de gevolgen hiervan zijn. Daarnaast krijgt u informatie over de risico's van doorligplekken en hoe u het risico hierop kunt verkleinen.

Hulpmiddelen

Om de risico’s van een verminderde mobiliteit te verkleinen, helpt u de zorgvrager met bewegen en verplaatsen. Soms kan een simpel hulpmiddel helpen om makkelijker te bewegen. U leert meer over welke hulpmiddelen daarbij kunnen helpen.

Rolstoel

Er wordt aandacht besteed aan de rolstoel. U leert meer over de onderdelen van een rolstoel en welke verschillende rolstoelen er zijn.

Voordeel met uw CareynKaart

U krijgt € 3 korting op de module en u betaalt € 9,50 (normaal € 12,50).

Aanmelden cursus

Voor de korting heeft u een actiecode nodig. Die is zichtbaar als u eerst inlogt. Daarna gaat u naar de website van Livis om u aan te melden. De korting wordt automatisch verrekend.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Blijven leren-Cursus Zorg voor wie je lief is-Module Mobiliteit-mediablok

Inloggen en module aanvragen

Voor de korting heeft u een code nodig, deze is zichtbaar als u ingelogd bent.

Veelgestelde vragen

De module is te volgen op desktop, laptop, tablet en telefoon.

Na afloop van deze module ontvangt men een bewijs van deelname. 

Voor deze module gelden de voorwaarden van Livis. 

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant