CareynPlus
Van hulp aan huis tot beweging

Ons aanbod

CareynPlus is er voor u. Of u nu behoefte heeft aan extra hulp in huis of bij de persoonlijke verzorging. Voor uzelf of voor een ander. Maar ook als u op zoek bent naar manieren om uw lichaam vitaal te houden. Of graag op stap wilt met familie of vriend(in)en. Wij helpen u verder.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Gratis deals
Direct aanvragen Meer informatie

Ons volledige aanbod

Persoonlijke verzorging aan huis

Persoonlijke verzorging aan huis

Veel van de zorg die u nodig heeft kunt u aan huis krijgen. Denk hierbij aan voetverzorging, het aanmeten van een nieuwe bril, hulp in het huishouden of thuiszorg. Bij CareynPlus vindt u de ondersteuning aan huis die u zoekt.

Lees meer
Bewegen

Bewegen

Een fit lichaam blijft langer gezond. Het kan best een uitdaging zijn om aan uw dagelijkse portie beweging te komen. Natuurlijk kunt u actief gaan sporten, maar ook door eenvoudige oefeningen houdt u uw lichaamskracht op peil. CareynPlus biedt wat bij u past. 

Lees meer
Rollator huren of gratis lenen bij Medipoint / Careyn thuiszorgwinkels

Gratis lenen kleine loophulpmiddelen: krukken, rollator, looprek

Misschien heeft u als gevolg van een operatie tijdelijk een rollator of krukken nodig. Ook kan het zijn dat u op zoek bent naar een stoel die u helpt bij het opstaan of een handige seniorentelefoon. Bij CareynPlus krijgt u korting op alle hulpmiddelen die uw leven makkelijker maken én leent u loophulpmiddelen drie maanden zelfs helemaal gratis.

Lees meer
Financiën en Zekerheid

Financiën en Zekerheid

Vindt u het lastig om uw belastingpapieren in te vullen? Bent u benieuwd hoe uw uw woning beter kunt beveiligen? Zoekt u een zorgverzekering waarbij u extra fysiotherapie krijgt? CareynPlus zorgt ervoor dat uw huis en thuissituatie veilig en toegankelijk blijven.

Lees meer
Veilig thuis en onderweg

Veilig thuis en onderweg

Ondersteuning bij het bewegen, verzorging van uzelf of een ander en de mogelijkheid om iemand te alarmeren als het nodig is.  

Lees meer
Hulp aan huis | Mantelzorg hulp

Hulp in huis

Als u wat extra hulp in en om het huis kunt gebruiken. Of u heeft behoefte aan persoonlijke ondersteuning. Wij helpen u met het zoeken van juiste hulp.

Lees meer
Eropuit

Eropuit

Ga gezellig op stap. Een dagje of avondje uit. Of een weekend of weekje weg. En altijd met korting!

Lees meer
Cursussen

Cursussen

Op zoek naar een leerzame cursus om uzelf te ontwikkelen, of wilt u (nog beter) uw dierbare kunnen verzorgen? Careyn Plus biedt hier cursussen voor.

Lees meer
Winkelen

Winkelen

Korting op online winkelen bij of in de winkel zelf.

Lees meer
Gezondheid

Gezondheid

Gezondheid is uw belangrijkste bezit. Of u nu wel of geen klachten heeft, het is altijd fijn om te weten hoe gezond u in het leven staat.

Lees meer
Mantelzorgondersteuning, hulp voor mantelzorger

Zorg voor later

Heeft u zich al voorbereid op de zorg voor later?

Lees meer

Help mij bij...

Ik ben mantelzorger

Ik ben mantelzorger

Mantelzorger zijn is intensief en vraagt veel organisatievermogen. Wij helpen u daarbij.

Lees meer

Hulp bij zelfstandig wonen

Zelfstandig blijven

In uw eigen omgeving voelt u zich het best. Daarom woont u het liefst thuis en doet u de dingen graag zoals u ze altijd deed. Hoe houdt u de regie over uw dagelijks leven?

Lees meer