Vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel

Vriesverse maaltijden van Vers aan Tafel

Vers aan Tafel. Een vriesverse maaltijdservice die al meer dan 20 jaar gezonde en smaakvolle maaltijden voor thuis kookt. Met meer dan 170 verschillende maaltijden uit de Hollandse, Italiaanse en Oosterse keuken kunt u iedere dag genieten van een lekkere maaltijd. Aan tafel!

Variatie, variatie, variatie

Ook mensen die vegetarisch eten, kauw- of slikproblemen hebben of een zoutarm dieet volgen, kunnen bij Vers aan Tafel terecht. Bent u geen grote eter? Bestel dan uw maaltijden in kleinere porties van 350-400 gram. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Eiwitverrijkte producten

Voldoende eiwitten zijn belangrijk om spiermassa te behouden of zelfs nog te versterken. Vers aan Tafel helpt u daar graag bij. Lees hier waarom eiwitrijke maaltijden zo goed voor u zijn. 
Nieuw in het assortiment zijn 10 eiwitverrijkte producten die u naast de maaltijden kunt gebruiken. Deze tussendoortjes zijn niet alleen heel lekker, ze leveren u ook veel eiwitten in een kleine portie. Echt een traktatie!

Voordeel met uw CareynKaart

U krijgt op elke maaltijd 13% korting en u betaalt geen bezorgkosten. 

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Hulp in en buiten het huis-Maaltijden-Vers aan Tafel-header

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Wij geven uw naam en telefoonnummer door aan Vers aan Tafel. Binnen twee werkdagen nemen zij contact met u op (of misschien bent u al gebeld). Mocht het contact niet tot stand komen, dan verzoeken wij u zelf contact op te nemen met Vers aan Tafel via telefoonnummer 085 – 401 64 44.  

Ja, Vers aan Tafel bezorgt in heel Nederland. 

Vers aan Tafel  bezorgt de maaltijden op een vaste werkdag door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Per postcodegebied is er een vaste dag voor de bezorging van de maaltijden. Via de postcodecheck op www.versaantafel.nl kunt u zien wanneer Vers aan Tafel bij u in de buurt bezorgt. Via de e-mailservice én sms-service krijgt u twee werkdagen voorafgaand aan de bezorging de bezorgtijd van de maaltijden door.

De maaltijden bewaart u in de vriezer totdat u de maaltijd wilt bereiden. In de vriezer zijn de maaltijden minimaal twee maanden houdbaar. U hoeft de maaltijd niet eerst te ontdooien. Juist als de maaltijd direct uit de vriezer wordt bereid geniet u van de beste smaak en kwaliteit. U warmt de maaltijden binnen 15 minuten in de magnetron op of in 45 minuten in de oven. Op het maaltijdetiket vindt u de exacte bereidingstijd.

Vers aan Tafel hanteert geen periodieke afnameverplichting. U bent niet verplicht om wekelijks of tweewekelijks te bestellen. De minimale afname is 6 maaltijden per keer. De bestelling kan eventueel worden aangevuld met 3 huisgemaakte soepen.

U kunt ook direct online bij Vers aan Tafel maaltijden bestellen. Hiervoor dient u eerst een account aan te maken. Let op! Als u zich online wilt aanmelden is het belangrijk dat u via www.versaantafel.nl/careynplus éérst een account aanmaakt. Op deze manier ziet u de juiste prijslijst en de ledenkorting. De ledenkorting wordt automatisch verwerkt. 

Bestellingen kunnen tot 1 dag voor de bezorging worden geannuleerd. Geef de annulering dan telefonisch door via 085 401 64 44. Bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 17.00 uur.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant