Pedicure aan huis

Pedicure aan huis

Goede voetverzorging is erg belangrijk. Dat geldt zeker voor de voeten van ouderen, want die voeten gaan al een tijdje mee. Een lastige bijkomstigheid is dat u zelf misschien niet goed bij uw voeten kunt of dat u niet mobiel genoeg bent om de pedicure te bereiken. Hoe dan ook: voetverzorging aan huis is een mooie en welkome oplossing.

Kwaliteit en veiligheid

Onze pedicures zijn gediplomeerd en hebben de aantekening voor de diabetische en/of reumatische voet of zij zijn medische pedicure. Zij geven u advies over goede voetverzorging en tips voor gezonde voeten. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

De pedicure voert diverse behandelingen uit, zoals:

  • knippen en frezen van teennagels;
  • behandelen van ingegroeide teennagels;
  • verwijderen van eelt en likdoorns;
  • insmeren van de voeten ter bevordering van de bloeddoorstroming.

Voordeel met uw CareynKaart

U krijgt op korting op de behandelingen. De korting varieert per pedicure.

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Persoonlijke verzorging thuis-Pedicure aan huis-header

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Wij hebben uw gegevens doorgestuurd naar een beschikbare pedicure bij u in de buurt. Zij neemt binnen twee werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak. 

Wij werken samen met lokale pedicures en ook met Mobella. Zij werven pedicures die aan huis komen. Zij streven ernaar dat er een landelijke dekking is. Soms kan het daardoor iets langer duren voordat er iemand beschikbaar is. 

Bepaalde vormen van voetverzorging vallen onder de term ‘medische pedicure’. Medische pedicure heeft onder andere betrekking op de verzorging van de voeten van mensen met diabetes of reuma. Ouderen met diabetes hebben speciale voetzorg nodig, omdat wondjes sneller voor infecties zorgen. Daarom moet eelt bijvoorbeeld bijzonder voorzichtig verwijderd worden. Hetzelfde geldt voor mensen met reumaklachten, waarbij ontstekingen in de voeten voorkomen. Hierdoor worden de voeten aan de voorkant wat breder en gaan schoenen strakker zitten. Op plekken waar de schoenen knellen, wordt

Pedicures rekenen nooit standaardtarieven, daarom kunnen wij hier helaas geen basisbedrag noemen voor de kosten van een pedicure aan huis. Wel is het zo dat u met uw CareynKaart een mooie korting van 10% op de basisbehandeling krijgt.

Vanwege een parkeerbeleid in bepaalde woonwijken in de regio, kunnen de pedicures genoodzaakt zijn de gemaakte parkeerkosten door te berekenen wanneer er geen bezoekerskaart  aanwezig is. Bij een reisafstand van 5 km of meer (vice versa) kan een vergoeding van € 0,25 per km worden doorberekend. In verband met de hoge brandstofkosten zijn de pedicures helaas genoodzaakt om u € 0,50 extra in rekening te brengen. 

De kosten voor medische pedicure aan huis bij diabetes worden volledig vergoed vanuit de basisverzekering (afhankelijk van uw voetproblemen) als u een verwijsbrief voor het zorgprofiel van uw huisarts heeft. Bij andere aandoeningen, zoals reuma, heeft u een aanvullende verzekering nodig als u de kosten vergoed wilt hebben. Klik hier voor meer informatie. 

Wilt u de afspraak afzeggen? Dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren bij de pedicure te doen. Wanneer u dit nalaat, wordt de behandeling en eventuele reis- en/of parkeerkosten in rekening gebracht.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant