Vriesverse maaltijden van apetito

Vriesverse maaltijden van apetito

Eet u graag gezond, maar heeft u geen mogelijkheid om zelf te koken? Of is koken voor uw vader of moeder te veel? Bestel dan heerlijke vriesvers maaltijden van apetito. Thuis bezorgd en handig voor elke dag of als u bijvoorbeeld net uit het ziekenhuis komt. En goed nieuws: met uw CareynKaart krijgt u altijd korting.

De beste ingrediënten

De maaltijden van apetito zijn bereid met de beste ingrediënten. Zo bent u zeker van 100% kwaliteit. Na bereiding worden de maaltijden ingevroren om de voedingsstoffen, smaak en kwaliteit optimaal te behouden. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Dineren à la carte catalogus

Neem een kijkje in de catalogus met vele nieuwe en verbeterde gerechten. Laat u verrassen door heerlijke nieuwe ‘klassiekers’, zoals bonne femme met gepaneerde varkensschnitzel, of stamppot hete bliksem met casselerrib in jus. Of geniet van het aanbod vegetarische gerechten en maaltijden met volkoren producten. De maaltijden zijn uitstekend geschikt voor verschillende diëten en/of voedingsgewoonten.

Een bekend gezicht bij u thuis

Apetito werkt met vaste servicechauffeurs. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht die bij langskomt. Bovendien zijn de vaste servicechauffeurs EHBO geschoold, mocht er iets niet goed gaan.

Lekkere Lentespecials

De koks van apetito hebben vijf lentespecials ontwikkeld. Wat denkt u van zalmfilet in hollandaisesaus of casselerrib met asperges? Eet u liever vegetarisch of natriumarm? Kies dan voor één van de andere specials. De lentespecials zijn van 18 maart t/m 2 juni te bestellen via webshop of de klantenservice 088 – 2012 123 (iedere werkdag van 8 - 17 uur). Geef uw CareynKaart nummer door voor de 10% korting.

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Hulp in en buiten het huis-Maaltijden-apetito-header

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Wij hebben uw gegevens doorgestuurd naar apetito. U ontvangt een catalogus en informatie over het bestellen en bezorgen van uw maaltijden.

Ja, apetito bezorgt in heel Nederland. 

U betaalt voor de maaltijden vanaf € 5,81 (inclusief 10% korting) en voor de soepen € 1,34 en desserts € 0,95.

U kunt de maaltijden opwarmen in een magnetron of in een (hetelucht)oven. Zie hier de bereidinstructies

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant