Was- en strijkservice van Newasco

Was- en strijkservice van Newasco

Merkt u dat u met het verstrijken van de jaren steeds meer steeds meer moeite krijgt om zelf de was te doen? Of bent u mantelzorger en besteedt u uw tijd liever aan ‘quality time’ met uw dierbare in plaats van bij hem of haar de was te doen? Dan is de was- en strijkservice van Newasco de oplossing.

Hoe werkt het?

Bij het eerste bezoek kiest u uit een een ‘gewone’ waszak (5 tot 7 kg) of een waszak XL (10 tot 12 kg). U vult de waszak en in overleg wordt de waszak bij u thuis opgehaald. In de wasserij wordt uw wasgoed gemerkt, gewassen, gedroogd, gevouwen en gestreken. Uw wasgoed wordt weer netjes kasklaar bij u thuisbezorgd. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Voordeel met uw CareynKaart

Normale waszak (5-7 kg) : € 23,75 (normaal € 25)
Waszak XL (10-12 kg)      : € 28,50 (normaal € 30)
Newasco werkt met twee soorten waszakken, een ‘gewone’ waszak (5 tot 7 kg; € 23,75 per keer) of een waszak XL (10 tot 12 kg; € 28,50 per keer). In beide waszakken kunt u al uw beddengoed, badgoed, onder- en bovenkleding kwijt. Voor bovenkleding betaalt u een toeslag van € 2,05 per kledingstuk.

U betaalt geen bezorgkosten voor één rit in de week.

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Hulp in en buiten het huis-Wassen en strijken-Newasco-header

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Wij geven uw gegevens door aan Newasco De Hoop. U wordt binnen 2 werkdagen teruggebeld voor een afspraak (of misschien is dit al gebeurd). Komt het contact niet tot stand, dan verzoeken wij u zelf contact op te nemen met Newasco via telefoonnummer 033 – 461 12 13.

Newasco komt aan huis in de regio's Eemland, Achterveld, Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hilversum, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Huizen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Soest, Soestdijk en Soesterberg, 

Newasco De Hoop is gevestigd aan de Nijverheidsweg-Noord 71 in Amersfoort.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant