Personenalarmering

Personenalarmering

Veel mensen overwegen personenalarmering als het is misgegaan. Te Laat? Misschien. “Dat heb ik niet nodig”, is vaak de gedachte. Maar weet u: het preventief gebruiken van personenalarmering biedt veiligheid. En de zekerheid dat er altijd iemand komt als het nodig is.

Veilig voelen

Met Careyn Personenalarmering staat u 7 dagen per week, dag en nacht in verbinding met de alarmcentrale. Zij zorgen ervoor dat iemand naar u toe komt. Een fijn gevoel! Meer info leest u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Aanvragen personenalarmering

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Veelgestelde vragen

Als u kiest voor het abonnement Thuis Basis, dan kunt u door heel Nederland personenalarmering aanvragen. Kiest u voor het abonnement Thuis Plus, dan kan dat alleen in de regio waar Careyn werkzaam is. 

In geval van een noodsituatie drukt u op de knop van uw hals-, pols- of mobiele zender. Er komt direct een spreek/luister verbinding tot stand met de alarmcentrale. De zorgcentralist weet wie er belt en heeft ook uw (medische) gegevens bij de hand. U kunt precies vertellen wat er aan de hand is. De ernst van uw situatie wordt ingeschat. Vervolgens wordt er gepaste hulp naar u toegestuurd.

Er zijn verschillende abonnementen. U heeft met Careyn Personenalarmering de mogelijkheid om te kiezen wie er langs komt in geval van nood. Dat kan één van uw contactpersonen (Basis abonnement) zijn of een professionele hulpverlener (Plus abonnement). Daarnaast kunt u kiezen uit personenalarmering voor thuis, maar ook voor onderweg. Klik hier voor meer informatie over de abonnementen

Klik hier voor meer vragen en antwoorden

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant