Module Vergoedingen

Module Vergoedingen

Zorgen voor een dierbare. Intensief. Maar het mooie is: met liefde en intuïtie komt u een heel eind. Via deze 1 uur durende module leert u de rest. U kunt hem via Livis volgen waar en wanneer u wilt, mét korting!

Veilig en gezond werken

In deze module leert u meer over financiering van zorg en vergoeding van hulpmiddelen, maar natuurlijk ook waar u aanspraak op kunt maken. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Waar wordt aandacht aan besteed?

In de module leert u meer over financiering van zorg en vergoeding van hulpmiddelen, zodat de drempel met betrekking tot het aanvragen van vergoedingen verlaagd wordt. Voordat u zorg biedt, weet u met welke financiële gevolgen te maken (kunt) krijgen en waar u aanspraak op kunt maken.

Wetten en regels over vergoedingen
In de wet is vastgelegd wie er op welke vergoeding van zorgkosten recht heeft en wanneer. Er is ook vastgelegd hoe iemand aanspraak kan maken op bepaalde vergoedingen. De volgende wetten en regels die over vergoedingen gaan als je zorg draagt voor de ander, zijn: Zorgverzekeringswet, Wet langdurige zorg en Wet Maatschappelijke ondersteuning.

Informatie of hulp krijgen

Als mantelzorger of zorgvrager kunt u behoefte hebben aan extra informatie of hulp. In de online cursus wordt ook aandacht besteed aan waar u terecht kunt voor meer informatie of hulp.

Voordeel met uw CareynKaart

U krijgt € 3 korting op de module en u betaalt € 9,50 (normaal € 12,50).

Aanmelden cursus

Voor de korting heeft u een actiecode nodig. Die is zichtbaar als u eerst inlogt. Daarna gaat u naar de website van Livis om u aan te melden. De korting wordt automatisch verrekend.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding Header homepage_1

Inloggen en module aanvragen

Voor de korting heeft u een code nodig, deze is zichtbaar als u ingelogd bent.

Veelgestelde vragen

De module is te volgen op desktop, laptop, tablet en telefoon.

Na afloop van deze module ontvangt men een bewijs van deelname. 

Voor deze module gelden de voorwaarden van Livis. 

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant