Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Heeft u een heg of bomen die gesnoeid moeten worden? Wilt u het gras laten maaien of onkruid wieden? Of uw tuin zomer- of winterklaar laten maken? Voor deze kleine klussen en ander klein tuinonderhoud kunt u terecht bij Hups (voorheen UWassistent). Zij regelen een betrouwbare tuinhulp met groene vingers.

Samen of zelfstandig

CareynPlus werkt samen met Hups. Zij zoeken betrouwbare tuinhulpen voor het verrichten van tuinonderhoud. De tuinhulp kan zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren óf samen met u. Meer info leest u bij Veelgestelde vragen.

Voordeel met uw CareynKaart

Hups werkt met gemiddelde uurtarieven vanaf € 20 per uur. Iedere aanvraag is uniek en iedere klant heeft eigen wensen en behoeften. Hups levert maatwerk en hierdoor kunnen de tarieven per klant verschillen. Ook zijn er regionale verschillen in de arbeidsmarkt. De tarieven worden duidelijk met u vooraf besproken.

Met uw CareynKaart betaalt u geen eenmalige servicekosten à € 24,95.

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Hulp in en buiten het huis-Tuinonderhoud-header

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

U wordt binnen twee werkdagen gebeld door een regionale contactpersoon van Hups. Hij/zij bespreekt samen met u waar u ondersteuning bij nodig heeft. Na dit gesprek gaan zij direct aan de slag om een betrouwbare en gescreende tuinhulp te vinden. In de meeste gevallen is dit vaak al binnen enkele dagen geregeld. De voorgestelde tuinhulp komt altijd eerst bij u langs voor een kennismakingsgesprek. Klikt het tussen u en de hulp? Dan kan de tuinhulp direct aan de slag. Is er op korte termijn geen tuinhulp beschikbaar, dan wordt u tussentijds op de hoogte gehouden. 

In principe werkt Hups landelijk. Soms kan het wat langer duren voordat de geschikte hulp voor u gevonden is. Hups houdt u hiervan op de hoogte. 

UWassistent werkt niet met een wachtlijst. Echter zien we dat we nu in sommige plaatsen niet genoeg dienstverleners hebben. Dus het kan soms zijn dat het wat langer duurt dat er een geschikte kandidaat is. Dit hangt dan ook vaak af van de wensen van een klant. Als een klant aangeeft dat er alleen op maandagochtend gewerkt kan worden dan duurt dat langer dan iemand die flexibel is.

Ja, dat kan. Bijvoorbeeld bij:

  • Gezelschap (kopje koffie, wandelen, spelletje spelen, muziek maken, etc.)
  • Een goed gesprek voeren.
  • Boodschappen doen
  • Samen koken en indien gewenst samen eten
  • Begeleiding
  • Meegaan naar afspraken (ziekenhuis en huisarts)
  • Ondersteuning na operatie
  • Ondersteuning bij ziekte (bv dementie)
  • Een luisterend oor zijn
  • Slaapdiensten
  • (tijdelijk) 24/7 aanwezigheid

Hups inhuren kan al vanaf twee uur per week, maar ook 24 uur per dag. Met Hups worden heldere afspraken gemaakt, wat er gedaan moet worden, door wie, op welke dagen en uren en tegen welk tarief. Wanneer u bent verzekerd bij VGZ, Univé, Zilveren Kruis, IZZ, IZA, UMC, Zorg en Zekerheid, Prolife of Interpolis dan is de kans groot dat Hups volledig wordt vergoed om de mantelzorger te ontlasten. OHRA, Nationale Nederlanden, CZ en Menzis vergoeden vanuit de aanvullende verzekering. Wordt Hups niet vergoed, dan krijgt u met uw CareynKaart 5% korting op de tarieven. 

De tuinhulpen die via Hups werken zijn er niet voor grote (professionele) opdrachten. 

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant