U wilt lid worden van CareynPlus

Fijn. Zo heeft u zekerheid en een helpende hand waar nodig. Voor uzelf en voor mensen waar u voor zorgt. U ontvangt van CareynPlus:

 • Persoonlijk advies van professionals
 • Korting op alle diensten
 • Gratis loophulpmiddelen te leen
 • Voordeel op (zorg)verzekeringen en leuke uitjes
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Wat is CareynPlus?

CareynPlus is een onderdeel van zorgorganisatie Careyn en ondersteunt u waar nodig. Zo houdt uw grip op uw leven of dat van de mensen waar u voor zorgt. Dit is hoe het werkt...

 1. Kennismaking met uw adviseur

  Onze adviseurs staan klaar voor gratis ondersteuning op maat voor onze leden. We beantwoorden vragen als: Welke diensten passen er bij u? En welke partners kunnen u gericht verder helpen? Samen vinden we de hulp die u nodig heeft.

 2. Bemiddeling en ondersteuning

  Wilt u verder met het advies dat u gekregen heeft? Mooi. Dan zorgen wij voor de bemiddeling tussen u en onze partnerbedrijven. Wij beschrijven uw situatie en geven door hoe u geholpen wilt worden. Zo weet u exact waar u aan toe bent en krijgt u de hulp die nodig is.

 3. Ledenkorting bij onze partnerbedrijven

  Met de CareynKaart leent u gratis loophulpmiddelen en krijgt u mooie kortingen op vrijwel alle hulpmiddelen en diensten van onze partnerbedrijven. Van pedicure en huishoudelijke hulp tot korting op dagjes uit en voordeel op (zorg)verzekeringen.

Veelgestelde vragen

Het lidmaatschap kost € 24,95 per jaar. Die betaalt u via iDEAL of via automatische incasso. 

Met de CareynKaart, die u ontvangt bij uw lidmaatschap, kunt u (en alle familieleden die op hetzelfde adres wonen) gebruik maken van het aanbod van CareynPlus. 

Met de CareynKaart profiteert u van korting op heel veel hulp aan huis diensten, uitjes en bewegingsactiviteiten. Maar ook korting op zwemmen en bij medisch training centra. Daarnaast kunt u met de CareynKaart gratis zo'n 45 loophulpmiddelen bij Medipoint Thuiszorgwinkels of uitleenpunten lenen, zoals krukken, looprek of een rollator. Voor sommige hulpmiddelen heeft u een indicatie nodig en worden vergoed door de zorgverzekeraar.

De verwerking duurt enige tijd. Uw papieren CareynKaart kan tot twee weken na aanvraag bij u in de bus vallen. Wel kunt u alvast uw kaart op uw smartphone zetten. Hoe u dat kunt doen leest u bij de volgende vraag. 

Hieronder vindt u de instructies.

 1. Om uw CareynKaart op uw smartphone te zetten logt u eerst in op deze site.
 2. Heeft u nog geen account, maak dat eerst aan. 
 3. Klik daarna bovenin op uw naam.
 4. Klik daarna op 'Mijn lidmaatschap'. 
 5. Klik op 'Download hem hier'.
 6. U ziet dan uw eigen CareynKaart met alle informatie om uw kaart heel gemakkelijk op uw telefoon te zetten.
 7. Belangrijk is dat u een smartphone moet hebben. Met oudere versies van mobiele telefoons is het niet mogelijk. 

U betaalt in 2024 € 24,95 voor het lidmaatschap. U kunt betalen via automatische incasso of iDEAL. Vraag voor automatische incasso een machtigingskaart aan via careynplus@careyn.nl. Als u kiest voor iDEAL, dan geeft u dat aan bij uw aanmelding op deze website. Bent u al lid en wilt u overstappen op iDEAL, dan kunt u dit doorgeven via careynplus@careyn.nl

Ga naar 'Inloggen'. Daar kunt u ook een account aanmaken. 

Wilt u lid worden en zowel de CareynKaart als de jaargids via uw mail ontvangen? Dan kunt u bij het aanvragen van het lidmaatschap voor het digitale lidmaatschap kiezen.
Bent u al lid en wilt u overstappen naar het digitale lidmaatschap? Log dan in en pas uw lidmaatschap aan bij 'Mijn lidmaatschap'. 

Helpblok afbeelding Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel of mail ons. We zijn van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.00 uur bereikbaar.