Hulpmiddelen gratis lenen

Hulpmiddelen gratis lenen

Krukken, een looprek of een rollator. U kunt deze hulpmiddelen drie maanden gratis lenen met de CareynKaart van CareynPlus. Waar? bij de Medipoint winkels. Daarna kunt u de hulpmiddelen alsnog behouden door ze te huren.

Onze thuiszorgwinkels

U kunt de hulpmiddelen ook kopen met 10% korting. De medewerkers van onze Medipoint | Careyn thuiszorgwinkels geven u graag advies over alle (loop)hulpmiddelen, scootmobielen en nog veel meer. Meer weten? Zie de Veelgestelde vragen.

Krukken of een rollator lenen?

Dat kan. Loopkrukken of een rollator zijn bijzonder handige hulpmiddelen om mobiel te blijven als u revalideert van een operatie of ongeluk. Bij CareynPlus kunt u deze maar liefst drie maanden lang gratis gebruiken. Het lenen van krukken en rollator verloopt via Medipoint, dat gespecialiseerd is in hulpmiddelen voor de thuiszorg.

Voordeel met uw CareynKaart

Krukken
U kunt de krukken de eerste drie maanden gratis lenen. Normaal betaalt u € 24,99 per vijf weken.

Rollator
U kunt kosteloos een rollator* lenen voor een duur van drie maanden. Normaal betaalt u hier € 104 voor.
*dit is een standaard rollator, afwijkende types en maten (lichtgewicht of XL-rollator) vallen niet onder de gratis uitleen.

Vindt u het prettiger om de rollator of de krukken bij u thuis te laten bezorgen? Voor € 7,50 hoeft u de deur niet uit en worden de loophulpmiddelen naar u toe gebracht op een moment dat het u uitkomt.

Hoe regelt u dit?

Hulpmiddelen bestellen doet u bij voorkeur online. U kunt aangeven dat u lid bent van CareynPlus, waarna u het product gratis mag lenen of korting krijgt op bepaalde hulpmiddelen. U kunt de krukken of een rollator ook lenen in een thuiszorgwinkel of bij een uitleenpunt van Medipoint bij u in de buurt. Kijk hier voor een winkel. Ook via onze klantenservice (088 - 123 99 88) kunt u hulpmiddelen bestellen. 

Veelgestelde vragen

  • Elleboogkrukken per paar
  • Okselkruk per paar
  • Onderarmschaalkruk per paar
  • Looprek
  • Wandelstok 4-poot (Eiffelkruk)
  • Rollator

Andere hulpmiddelen worden (middels een indicatie) vergoed vanuit de basisverzekering. 

Alle digitale opdrachten die voor 16.00 uur geplaatst zijn, worden op dezelfde dag verwerkt en op de gewenste dag geleverd. Opdrachten die voor 24.00 uur geplaatst zijn, worden de volgende dag verwerkt en, waar gewenst, diezelfde dag nog geleverd. Spoedleveringen zal Medipoint uiteraard direct 24 uur per dag, 7 dagen per week leveren.

Soms heeft u tijdelijk een product nodig omdat u revalideert van een operatie, herstelt van een blessure of omdat er verpleging of kraamzorg aan huis komt. Dan is het lenen van een product een goede optie. Dat is in veel gevallen gratis, omdat uw zorgverzekeraar of ledenvereniging de kosten vergoedt.

Vergoeding via uw zorgverzekeraar
Voor hulpmiddelen die vergoed worden via de Zorgverzekeringswet vanuit de basisverzekering heeft u een indicatie nodig. Medipoint | Careyn zal deze indicatie voor u verwerken. U neemt hiervoor contact op met Medipoint | Careyn op telefoonnummer 088-10 20 100 of via www.medipoint.nl/lenen

Vergoeding via CareynPlus
Als lid kunt u in veel gevallen gratis loophulpmiddelen bij Medipoint lenen, of krijgt u korting op de verhuur van loophulpmiddelen zoals krukken of een rollator.

Bekijk alle leenproducten.

Als u na drie maanden gratis lenen van krukken, een looprek of een rollator de producten niet terugbrengt, dan gaat de huuperiode in. U ontvangt hier een factuur voor. 

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant