Woning of zorgkamer ontruimen

Woning of zorgkamer ontruimen

Als een dierbare overlijdt, overheerst vooral het verdriet. Ook moet u in korte tijd veel regelen. Het ontruimen van een woning of zorgkamer is dan een extra zware klus. Dat snappen wij. Daarom werken wij samen met Peper Boedelbeheer: gespecialiseerd in ontruimingen uit nalatenschappen, als het moet binnen enkele dagen.

Bezemschoon. Verkoopklaar

Het team van Peper Boedelbeheer levert de woning bezemschoon en verkoopklaar op. De waardevolle spullen worden tijdelijk opgeslagen voor de erfgenamen. Indien gewenst kan ook de tuin toonbaar opgeleverd worden. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Ook bij verhuizen en opslag

Niet alleen bij overlijden kunt u een beroep doen op Peper Boedelbeheer. Indien u of uw ouders vanwege omstandigheden bijvoorbeeld moeten verhuizen naar een zorginstelling, kan de inventaris tijdelijk worden opgeslagen. De professionals van Peper Boedelbeheer zullen altijd met zorg de persoonlijke spullen met emotionele waarde verhuizen en beheren.

Voordeel met uw CareynKaart

  • 10% korting op de opslagkosten per pallet (€ 14,85 per pallet per maand).
  • 10% korting op de handling fee per pallet (éénmalig € 43 per pallet).
  • 10% korting op de manuren van woningontruiming (€ 50 p/u).

Vraag vrijblijvend een offerte aan en bespreek ook de eventuele mogelijkheden om onze dienstverlening op te nemen in uw testament.

Hoe werkt de onderstaande aanvraag? Makkelijk, u leest het hier.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Hulp in en buiten het huis-Woning of zorgkamer ontruimen-header

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

U wordt binnen twee werkdagen gebeld door Peper Boedelbeheer. Mocht het contact niet tot stand komen, dan verzoeken wij u zelf contact op te nemen met Peper Boedelbeheer via telefoonnummer 06 - 23 45 47 21.

Ja, Boedelbeheer is in heel Nederland beschikbaar. 

Ook dan kan Peper Boedelbeheer de woning ontruimen en de inventaris tijdelijk opslaan. Waardevolle spullen kunnen wij vervolgens onderbrengen bij een veilinghuis om te verkopen. De overige spullen krijgen een ‘tweede leven’ of worden bij de milieustraat aangeboden.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant