Thuisservice voor hulpmiddelen

Thuisservice voor hulpmiddelen

Heeft u een hulpmiddel nodig, maar bent u niet in de gelegenheid om naar de Medipoint winkel te komen? Of wilt u het hulpmiddel liever thuis ervaren? Wij snappen dat! Gelukkig heeft CareynPlus de oplossing: Medipoint Thuisservice.

Hoe werkt het?

De adviseurs van Medipoint komen bij u langs voor persoonlijk advies en geven een demonstratie van het hulpmiddel. Zo kunt u het hulpmiddel uitproberen in uw eigen omgeving en aanvoelen of deze passend is voor uw situatie en omgeving. Een fijn gevoel van zekerheid. 

Hoe ziet een afspraak met de Thuisservice eruit?

Vooraf telefonisch doorspreken
Wanneer u een afspraak maakt met één van de adviseurs wordt uw aanvraag eerst telefonisch doorgenomen. Op deze manier kunnen de adviseurs uw wensen en behoeften al enigszins in kaart brengen en zijn zij goed voorbereid wanneer ze bij u thuis langskomen.

Thuisdemonstratie
Op de dag van afspraak bespreekt de adviseur eerst uitgebreid uw wensen en behoeften met u. Daarna informeert hij u over de mogelijkheden en geeft waar mogelijk een demonstratie van het product. Het voordeel van een thuisdemonstratie is dat u het product kunt uitproberen in uw eigen omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld in uw woonkamer ervaren hoe comfortabel een sta-opstoel zit of een scootmobiel uitproberen in uw eigen straat.

Offerte of direct bestellen
Na de afspraak ontvangt u een duidelijk overzicht van de samenstelling van uw producten en een prijsopgave. Daarnaast is het ook mogelijk om de gewenste voorziening direct te bestellen, waarna zij deze zo spoedig mogelijk en met de grootste zorg zullen uitleveren.

Voordeel met uw CareynKaart

Gratis en vrijblijvend huisbezoek en 10% korting op alle producten. 

Een afspraak maken?

Bel voor meer informatie of een afspraak naar Medipoint 088 – 102 01 00 (kies optie 3) of kijk op medipoint.nl/thuisservice.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant