Zeg het eens met fruit
Met € 3,50 korting

Topfruit

Topfruit.nl bezorgt smaakvolle fruitgeschenken; een liefdevol geschenk dat bijdraagt aan de vitaliteit en gezondheid van de ontvanger. Niet alleen heel attent om te geven, maar ook leuk, gezond en lekker om te krijgen. Met het geven van een fruitgeschenk van Topfruit.nl brengt u uw persoonlijke boodschap over en laat u even weten dat u aan iemand denkt.

Het fruit in de fruitgeschenken komt direct bij de teler vandaan. Heerlijk vers fruit die op de door uw gekozen dag en gewenste adres worden bezorgd bij de ontvanger. En het mooie is: het is supersnel geregeld. Met een paar klikken heeft u niet alleen een mooi fruitgeschenk geregeld, maar ook een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

De fruitmand kunt u naar ieder gewenst adres binnen Nederland laten versturen. U kiest een fruitmand uit het assortiment, vult uw gegevens in voor de bezorging en de volgende dag kan de fruitmand al bezorgd worden. 

Bestellen

Als u fruit met korting wilt bestellen, log dan eerst in op deze website. Zodra u ingelogd bent, dan krijgt u aan de rechterkant op deze pagina de knop 'bestellen' te zien (als u op mobiel of tablet kijkt, dan komt de knop 'bestellen' onder deze tekst te staan, dus dan moet u naar beneden scrollen op uw mobiel of tablet). Als u op de knop bestellen te klikt, dan gaat u direct naar de website van Topfruit.nl. De korting van € 3,50 wordt direct in uw winkelmandje verrekend.

Voorwaarden

  • de korting is niet te combineren met andere kortingen
  • de korting geldt niet op cadeaubonnen
  • de kortingscode is te gebruiken tot 31 december 2023

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Koffie & Gebak cadeaukaart t.w.v. 10
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Topbloemen

Topbloemen

Bestel met € 3,50 korting mooie bloemen en planten online en laat ze bezorgen door de beste bloemenbezorgsite van Nederland, Topbloemen.nl.

Lees meer
Toptaarten

Toptaarten

Bestel met € 3,50 korting een heerlijke taart bij Toptaart.nl

Lees meer
BCC korting

BCC korting

Krijg tot 10% korting op alle producten van BCC in de webshop!

Lees meer
Thuiszorgwinkel Medipoint | Careyn

Thuiszorgwinkel Medipoint | Careyn

Korting op loophulpmiddelen, sta-opstoelen, hoog-laag bedden en nog veel meer.

Lees meer