Thuiszorgwinkel
Korting op veel producten

Thuiszorgwinkel Medipoint | Careyn

Kom naar de Medipoint I Careyn thuiszorgwinkels voor het lenen, huren of kopen van loophulpmiddelen, sta-op stoelen, rollatoren, scootmobiel, hoog-laag bedden en andere zorg- en comforthulpmiddelen. U krijgt deskundig advies over ondersteunende producten om zelfstandig thuis te kunnen wonen, maar ook om uw lichaam vitaal te houden. Daarnaast krijgt u als lid van CareynPlus met uw CareynKaart korting op vele producten die u kunt kopen bij thuiszorgwinkel Medipoint en u leent drie maanden lang gratis loophulpmiddelen zoals krukken. Deze hoeft u dus niet meer te huren.

Korting op diverse producten van thuiszorgwinkel Medipoint

Op vertoon van uw CareynKaart krijgt u 10% korting op vrijwel alle producten (exclusief boeken, aanbiedingen/acties) van Medipoint. Thuiszorgwinkel Medipoint biedt een zeer uitgebreid aanbod van producten die u tijdelijk of langdurig ondersteunen, maar ook als u graag wilt werken aan het fit houden van uw lichaam. Van trapliften tot sta op stoelen. Hulpmiddelen voor in het toilet of douche zoals een toiletverhoger, douchekruk of anti-slip mat. Klik hier voor een winkel bij u in de buurt.

Hulpmiddelenkiezer

Nieuw bij thuiszorgwinkel Medipoint is de hulpmiddelenkiezerMet de hulpmiddelenkiezer krijgt u meer inzicht geven in de hulpmiddelen die passen bij uw behoeften. Zo kan het zijn dat u te maken krijgt met een (chronische) ziekte zoals reuma, MS, dementie of kanker. Hulpmiddelen die u helpen bij bijvoorbeeld het lopen, eten, zitten en liggen kunnen dan ondersteuning bieden. U kunt ook denken aan een heup- of knie-operatie waarbij u tijdelijk hulpmiddelen nodig heeft. Thuiszorgwinkel Medipoint heeft hiervoor de hulpmiddelenkiezer gemaakt. U ziet op thema welke hulpmiddelen u helpen om toch zo veel mogelijk zelfstandig de dagelijkse activiteiten te blijven doen. En u krijgt, zoals al eerder genoemd, korting op de meeste producten.

Webwinkel Medipoint

Ga de Medipoint webwinkel bekijken. Vindt u niet direct wat u zoekt? De klantenservice van Medipoint helpt u graag verder.  De producten die u koopt worden bij u thuis bezorgd (bestelling boven € 50 gratis thuisbezorgd. Onder € 50 betaalt u € 4,95 verzendkosten).

Hulp aan huis

Als u tijdelijk of langdurig wat meer zorg nodig hebt en het is lastig om de deur uit gaan of het huis op orde te houden, dan helpen we als CareynPlus u daar graag bij verder. Voor de persoonlijke verzorging werken wij samen met betrouwbare en gediplomeerde (medisch)pedicure aan huis, de kapper aan huis of de schoonheidsspecialiste aan huis. Voor het schoonhouden van uw huis hebben werken wij samen met betrouwbare partners op het gebied van huishoudelijke hulp. Daarnaast is er ook de mogelijk om het uzelf wat makkelijker te maken door het koken even over te laten aan iemand anders en heerlijke en gezonde maaltijden aan huis te laten bezorgen. Kijkt u vooral eens bij onze mogelijkheden in de hulp aan huis en de persoonlijke verzorging aan huis.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Koffie & Gebak cadeaukaart t.w.v. 10
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Rollator huren of gratis lenen bij Medipoint / Careyn thuiszorgwinkels

Gratis lenen kleine loophulpmiddelen: krukken, rollator, looprek

Misschien heeft u als gevolg van een operatie tijdelijk een rollator of krukken nodig. Ook kan het zijn dat u op zoek bent naar een stoel die u helpt bij het opstaan of een handige seniorentelefoon. Bij CareynPlus krijgt u korting op alle hulpmiddelen die uw leven makkelijker maken én leent u loophulpmiddelen drie maanden zelfs helemaal gratis.

Lees meer
Maaltijden aan huis bezorgen met Careyn korting

Heerlijke maaltijden aan huis

Makkelijk een gezonde en lekkere maaltijd bij u aan huis bezorgd.

Lees meer
Computerhulp aan huis met korting | CareynPlus

Computerhulp (aan huis of online)

Computer of tablet problemen? Computerhulp (aan huis of online) biedt ondersteuning bij u thuis of op afstand.

Lees meer
Opticien aan huis | komt thuis langs | CareynPlus

Opticien aan huis

Vanuit uw eigen huis een bril uitzoeken of oogmetingen, bril reparaties en bril aanpassingen laten doen.

Lees meer