Speciaal voor leden
2 gratis puzzelboeken t.w.v. € 27,50

Gratis puzzelboeken

PuzzelBrein is een dik puzzelblad. In iedere uitgave staan 36 verschillende puzzels zoals: kruiswoordpuzzels, sudoku’s, woordzoekers en cryptogrammen. Met iedere puzzel kunt u een prijs winnen. De waarde van de totale prijzenpot is ruim € 20.000. Het puzzelblad komt iedere vier weken uit.

Ontvang 2 puzzelboeken gratis ter waarde van € 27,50. Zonder verplichtingen. U zit niet aan een abonnement vast en betaalt geen verzendkosten. Na het invullen van het aanmeldformulier op de website van PuzzelBrein ontvangt u het puzzelblad twee keer thuis. U mag hiermee zelfs meedingen naar de prijzenpot van ruim € 20.000. PuzzelBrein vraagt uw toestemming om later per mail aanbiedingen voor een abonnement te ontvangen. U kunt zich op ieder moment uitschrijven voor deze mails.

Ja, ik wil 2 gratis puzzelboeken.

Actievoorwaarden

  • De inschrijver is meerderjarig en vult het formulier compleet in.
  • De inschrijver heeft de afgelopen 12 maanden geen PuzzelBrein ontvangen.
  • De inschrijver geeft toestemming om per e-mail aanbiedingen te ontvangen van PuzzelBrein (uitschrijven kan op ieder moment).

Extra korting voor leden van CareynPlus

Nadat u de twee gratis puzzelboeken heeft ontvangen, krijgt u een aanbieding via e-mail met 50% korting op een abonnement op PuzzelBrein. Ook mooi meegenomen!

Contact

Deze actie wordt georganiseerd door Roniko BV, uitgever van PuzzelBrein. Voor vragen kunt u mailen naar klantenservice@puzzelbrein.nl of op ma-woe-vrij van 10:00 – 12:00 contact opnemen per telefoon 040 - 744 05 03. Geef bij het contact door dat u lid bent van CareynPlus. 

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Gratis deals
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Belastinghulp aan huis

Belastinghulp aan huis

Wat kunt u terug krijgen en wat niet? Waar haalt u de juiste cijfers vandaan? Laat u helpen door onze belastinghulp aan huis.

Lees meer
Maaltijden aan huis bezorgen met Careyn korting

Maaltijden

Makkelijk een gezonde en lekkere maaltijd bij u aan huis bezorgd.

Lees meer
Schoonheidsspecialiste aan huis

Schoonheidsspecialiste aan huis

Laat een ervaren gespecialiseerde schoonheidsspecialiste bij u thuis komen. U krijgt de kwaliteit van de beautysalon, maar dan in de comfort van uw eigen woning.

Lees meer