Pedicure aan huis
Professionele voetverzorging

Pedicure aan huis

Laat uw voeten professioneel verzorgen door een pedicure aan huis. Onze thuis pedicures zijn gediplomeerd en hebben de aantekening voor de diabetische of reumatische voet. Ook zijn medische pedicures bij ons aangesloten. Met uw CareynKaart krijgt u korting op de behandeling.

Voetverzorging aan huis

Voetverzorging heeft misschien niet voor iedereen prioriteit. Dat is eigenlijk best vreemd als u erover nadenkt. U gebruikt ze tenslotte elke dag om van A naar B te komen, om te fietsen, te wandelen en ga zo maar door. Voetverzorging zou dus een prominente plaats in moeten nemen in ieders leven. Dat geldt al helemaal voor de voeten van ouderen. Uw voeten gaan immers al een tijdje mee! Een lastige bijkomstigheid is dat u zelf misschien niet goed bij uw voeten kunt. Ook bent u wellicht niet zo mobiel dat u zelf een pedicure op kunt zoeken. Voetverzorging aan huis is dan een mooie en welkome oplossing. 

Een pedicure aan huis voor ouderen voert een groot aantal verschillende behandelingen uit. Denk hierbij aan:

  • het knippen en frezen van teennagels;
  • het behandelen van ingegroeide teennagels;
  • het verwijderen van eelt en likdoorns;
  • het insmeren van de voeten ter bevordering van de bloeddoorstroming.

Bovenop deze diensten geven zij voorlichting over goede voetverzorging en tips voor gezonde voeten. Onze pedicures aan huis zijn allemaal ingeschreven bij ProVoet, waardoor we constante kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen. 

Medische pedicure aan huis

Bepaalde vormen van voetverzorging vallen onder de term ‘medische pedicure’. Medische pedicure heeft onder andere betrekking op de verzorging van de voeten van mensen met diabetes of reuma. Ouderen met diabetes hebben speciale voetzorg nodig, omdat wondjes sneller voor infecties zorgen. Daarom moet eelt bijvoorbeeld bijzonder voorzichtig verwijderd worden. Hetzelfde geldt voor mensen met reumaklachten, waarbij ontstekingen in de voeten voorkomen. Hierdoor worden de voeten aan de voorkant wat breder en gaan schoenen strakker zitten. Op plekken waar de schoenen knellen, wordt de huid dunner en ontstaan kloven en infecties. Een gediplomeerde pedicure aan huis geeft uw voeten de juiste zorg.

Regio’s

Onze pedicures bieden hun diensten voor voetverzorging aan in het gehele werkgebied van CareynPlus. Denk hierbij aan de gebieden rond Breda, Delft en Schiedam, maar ook aan de regio’s Rotterdam en Utrecht en de Zuid-Hollandse eilanden. 

Tarieven & vergoedingen

Pedicures rekenen nooit standaardtarieven, daarom kunnen wij hier helaas geen basisbedrag noemen voor de kosten van een pedicure aan huis. Wel is het zo dat u met uw CareynKaart een mooie korting van 10% op de basisbehandeling krijgt. Verder is het prettig om te weten dat de kosten voor medische pedicure aan huis bij diabetes volledig vergoed worden vanuit de basisverzekering (afhankelijk van uw voetproblemen). Bij andere aandoeningen, zoals reuma, heeft u een aanvullende verzekering nodig als u de kosten vergoed wilt hebben. Klik hier voor meer informatie. 

Parkeren en reiskosten

Vanwege een parkeerbeleid in bepaalde woonwijken in de regio, kunnen de pedicures genoodzaakt zijn de gemaakte parkeerkosten door te berekenen wanneer er geen bezoekerskaart  aanwezig is. Bij een reisafstand van 5 km of meer (vice versa) kan een vergoeding van € 0,25 per km worden doorberekend. In verband met de hoge brandstofkosten zijn de pedicures helaas genoodzaakt om u € 0,50 extra in rekening te brengen. 

Afspraak verzetten/afzeggen

Wilt u de afspraak afzeggen? Dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren bij de pedicure te doen. Wanneer u dit nalaat, wordt de behandeling en eventuele reis- en/of parkeerkosten in rekening gebracht.

Aanvragen

Wilt u gebruik maken van de pedicure aan huis? Klik op de knop 'aanvragen'. Log in om de aanvraag te doen. Of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88.

Kapper aan huis

Vindt u het fijn om naast uw voeten ook uw haren thuis te laten verzorgen? Maak dan ook gebruik van onze kapper aan huis. Deze thuiskappers zorgen voor een mooi kapsel bij u en eventueel andere gezinsleden. Ze komen bij u thuis wassen, knippen en föhnen, maar kunnen ook permanenten of uw haar kleuren.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Gratis deals
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Kapper aan huis | Korting | CareynPlus

Kapper aan huis

Heeft u weinig tijd of kunt u door omstandigheden niet zelf naar de kapper? Maak gebruik van de kapper aan huis.

Lees meer
Opticien aan huis | komt thuis langs | CareynPlus

Opticien aan huis

Vanuit uw eigen huis een bril uitzoeken of oogmetingen, bril reparaties en bril aanpassingen laten doen.

Lees meer
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer
Audicien aan huis

Audicien aan huis

Laat uw gehoor gratis testen en adviseren door de audicien aan huis van Beter Horen.

Lees meer