Hulp bij computer, tablet en mobiel
Hulp aan huis of op afstand

Computerhulp (aan huis of online)

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. SeniorWeb helpt u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg.

Begrijpelijke stap-voor-stapinformatie 

Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. De deskundige vrijwilligers van SeniorWeb leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over Windows 10 of 11, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met de informatie op de website, in tijdschrift Enter en hun online cursussen kunt u direct aan de slag. 

Computerhulp die bij u past 

Heeft u een computervraag of een vraag over een digitaal onderwerp? De geduldige vrijwilligers van PCHulp en Leren aan Huis staan voor u klaar! U kiest de vorm van PCHulp die bij u past: via internet, telefonisch of aan huis. 

U kunt ook terecht bij een van de 450 leslocaties in het hele land voor computerhulp, technische ondersteuning en voor handige (online) cursussen, workshops en inloopuren. De vrijwilligers helpen u graag. Deze locaties vindt u op de website van SeniorWeb: https://www.seniorweb.nl/cursussen/computerles-in-de-buurt

Informatie en aanmelden 

Al 150.000 mensen zijn lid en waarderen het lidmaatschap al jaren met een 8! Wilt u ook lid worden? Meld u dan aan voor een 6 maanden gratis lidmaatschap! Een lidmaatschap kost normaal gesproken € 36 per jaar (prijspeil 2023). Speciaal voor leden van Careyn stelt SeniorWeb een halfjaar gratis lidmaatschap beschikbaar. Lees meer informatie en/of meld u aan via www.seniorweb.nl/careyn of neem contact op met SeniorWeb via 030 - 276 99 65. SeniorWeb helpt u graag! 

Voordelen met uw CareynKaart

6 maanden gratis lidmaatschap1 van Seniorweb. U krijgt hiervoor:

  • Hulp via internet, via de telefoon of bij u thuis2
  • Volg online cursussen, thuis of in de buurt
  • 2 x computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • Voordelige computerboeken en accessoires kopen

1 Het lidmaatschap van SeniorWeb stopt automatisch. U  krijgt voordat het gratis lidmaatschap van SeniorWeb stopt, vrijblijvend een e-mail van SeniorWeb met een aanbod en de vraag of u lid wilt blijven. 

2 Bij een bezoek aan huis komt er een vrijwilliger langs. U betaalt onkostenvergoeding van € 5 per uur met een maximum van € 25. Hier komen eventueel reiskosten bij à € 0,19 per kilometer (auto) en aantoonbare tol- of parkeerkosten, of de kosten van het openbaar vervoer (tweede klasse) bij.

Informatie en aanmelden 

Kijk voor meer informatie of meld u direct aan voor het 6 maanden gratis lidmaatschap via www.seniorweb.nl/careyn of neem contact op met SeniorWeb via 030 - 276 99 65.

Hoe biedt SeniorWeb hulp aan huis en op afstand?

Stel u wilt iets uitprinten, maar de printer doet het niet of u merkt dat uw PC, laptop of tablet heel traag is doordat het lang duurt voordat deze opstart, dan helpt SeniorWeb u de PC problemen te herstellen. 

Bij welke problemen met uw computer helpt SeniorWeb?

De problemen met de PC, laptop of tablet kan op allerlei vlakken zijn. Soms is er simpelweg een update (een nieuwe versie) nodig van de software die u op uw computer heeft staan. Dat kan bijvoorbeeld een update van Windows zijn of van Apple. Of u heeft (al dan niet per ongeluk) een software programma op de computer of laptop gezet die voor problemen zorgt bij de bestaande software. Andere veel gehoorde problemen met de computer zijn internet en WiFi problemen of e-mails die niet meer binnen komen of niet meer verzonden kunnen worden. De installatie van een printer is ook een veel gehoord probleem waar SeniorWeb hulp bij kan bieden.

Problemen met instellen internet of draadloos netwerk (WiFi) of een traag internet

Als uw internet te traag is of uw internetverbinding met het draadloos netwerk (WiFi) niet stabiel is, dan kan dat te maken hebben met de hoeveelheid apparaten en netwerken die aanwezig zijn. Het kan ook zijn dat deze PC problemen worden veroorzaakt doordat u bent gewisseld van provider. Met deze netwerkproblemen zijn de vrijwilligers van SeniorWeb bekend. 

Computerhulp aan huis via Uw Computerstudent

Problemen met e-mail ontvangen of versturen

Tegenwoordig gaat veel communicatie via e-mail. Des te vervelender is het dan als u problemen heeft met het ontvangen of versturen van e-mails. Het instellen van de mail van een provider is vaak ingewikkeld. Als u veranderd bent van provider of u heeft een nieuwe computer of laptop waarop u de mail niet goed ingesteld krijgt dan is dat lastig. Ook hierbij helpen de kundige vrijwilligers van SeniorWeb u graag verder.

De computer is traag? Laat uw PC herstellen, opschonen en beschermen tegen virussen

Is uw computer toe aan een opschoonbeurt of is deze erg langzaam? Vraag dan een computer-APK aan. Een SeniorWeb-vrijwilliger komt dan bij u thuis en helpt u met updaten, opschonen en een veiligheidscheck van uw (Windows-computer. Het opschonen en herstellen van uw PC, laptop of tablet zorgt ervoor dat deze weer een stuk sneller wordt. SeniorWeb komt bij u aan huis en schoont uw computer op een veilige manier helemaal op. Ze zorgen tevens dat deze is beschermd tegen virussen en ransomware. Er zijn diverse punten waar u zelf ook op kunt letten om te voorkomen dat u slachtoffer wordt. Lees hiervoor ons artikel Babbeltrucs bij ouderen: herkennen en voorkomen.

PC of tablet herstellen aan huis

 

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Koffie & Gebak cadeaukaart t.w.v. 10
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Belastinghulp aan huis

Belastinghulp aan huis

Wat kunt u terug krijgen en wat niet? Waar haalt u de juiste cijfers vandaan? Laat u helpen door onze belastinghulp aan huis.

Lees meer
Klussen

Klussen

UWassistent regelt een klushulp voor het verrichten van kleine klusjes in en om het huis.

 

Lees meer
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Laat licht tuinonderhoud over aan een betrouwbare tuinhulp van UWassistent.

Lees meer
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer