Hulp bij computer, tablet en mobiel
hulp aan huis

Computerhulp aan huis

Heeft u problemen met de computer, laptop of tablet? Dan helpt onze computerhulp aan huis met het herstellen van van uw PC, tablet of mobiel. Ervaren studenten helpen u aan huis of online met computerproblemen, zoals internet problemen, een trage computer, beschermen tegen virussen en phishing en nog veel meer. Als u een PC, tablet of mobiel heeft gekocht en u wilt hulp aan huis bij het installeren, dan helpt de studenten u. Kies voor de ondersteuning van computerhulp aan huis of computerhulp online. De betrouwbare studenten hebben een ICT-achtergrond en zijn daardoor goed in staat om u op een veilige manier te ondersteunen. Als lid van CareynPlus krijgt u met uw CareynKaart korting op het uurtarief van Uw Computerstudent.

Hoe biedt de student PC hulp aan huis en op afstand?

Stel uw wilt iets uitprinten, maar de printer doet het niet of u merkt dat uw PC, laptop of tablet heel traag is doordat het lang duurt voordat deze opstart, dan helpen de studenten van Computerhulp u de PC problemen te herstellen. Er zijn studenten beschikbaar door heel Nederland. Als u één keer computerhulp heeft gehad van een student, dan heeft u vanaf dat moment uw eigen computerstudent. Als u opnieuw vragen of problemen heeft met uw PC, tablet of mobiel, dan wordt u opnieuw geholpen door deze student.

Computerhulp aan huis en Corona

De betrouwbare studenten van Uw Computerhulp komen graag bij u aan huis om u te helpen. In deze tijden van Corona treffen zij extra veiligheidsmaatregelen. Zo draagt de student handschoenen en een mondkapje dragen, schudden ze geen handen en houdt de student 1,5 meter afstand. Ook wast de student zijn/haar handen bij aankomst, en kan hij/zij extra reinigingsmaterialen gebruiken. Wilt u liever computerhulp of afstand? Dan is dat ook mogelijk.

Bij welke problemen met uw computer helpt de student?

De problemen met de PC, laptop of tablet kan op allerlei vlakken zijn. Soms is er simpelweg een update (een nieuwe versie) nodig van de software die u op uw computer heeft staan. Dat kan bijvoorbeeld een update van Windows zijn of van Apple. Of u heeft (al dan niet per ongeluk) een software programma op de computer of laptop gezet die voor problemen zorgt bij de bestaande software. Andere veel gehoorde problemen met de computer zijn internet en WiFi problemen of e-mails die niet meer binnen komen op de PC of niet meer verzonden kunnen worden vanaf de computer. De installatie van een printer is ook een veel gehoord probleem waar de studenten hulp bij bieden.

Lees ook ons artikel over 'De mogelijkheden van computerhulp online'. 

Problemen met instellen internet of draadloos netwerk (WiFi) of een traag internet

Als uw internet te traag is of uw internetverbinding met het draadloos netwerk (WiFi) niet stabiel is, dan kan dat te maken hebben met de hoeveelheid apparaten en netwerken die aanwezig zijn. Het kan ook zijn dat deze PC problemen worden veroorzaakt doordat u bent gewisseld van provider. Met deze netwerkproblemen zijn de studenten van computerhulp aan huis bekend. Zij hebben veel kennis van internetaansluitingen zoals glasvezel, kabel (zoals bijvoorbeeld Ziggo) en ADSL (een digitale verbinding waarbij het downloaden van data sneller gaat dan het uploaden). Meestal zijn deze computerproblemen snel te verhelpen door de instellingen aan te passen. De studenten kunnen u tevens adviseren over verschillende internetabonnementen.

Computerhulp aan huis via Uw Computerstudent

Problemen met e-mail ontvangen of versturen

Tegenwoordig gaat heel erg veel communicatie via e-mail. Des te vervelender is het dan als u problemen heeft met het ontvangen of versturen van e-mails. Het instellen van de mail van een provider is vaak ingewikkeld. Als u veranderd bent van provider of u heeft een nieuwe computer of laptop waarop u de mail niet goed ingesteld krijgt dan is dat lastig. De studenten van Uw Computerstudent ontvangen bijna dagelijks vragen over problemen met e-mail en lossen het probleem vaak binnen een half uur op.

De computer is traag? Laat uw PC herstellen, opschonen en beschermen tegen virussen (phishing mails)

Het opschonen en herstellen van uw PC, laptop of tablet zorgt ervoor dat deze weer een stuk sneller wordt. De studenten van Uw Computerstudent komen bij u aan huis en schonen uw computer op een veilige manier helemaal op. Ze zorgen tevens dat deze weer helemaal is beschermd tegen virussen en ransomware. De computer of tablet wordt op allerlei punten gekeurd zoals software updates en virusbescherming. Zo wordt voorkomen dat u misleidende advertentie en spam- of phishing mails kunt ontvangen. waardoor u weer snel en veilig kunt internetten en e-mailen. Er zijn diverse punten waar u zelf ook op kunt letten om te voorkomen dat u slachtoffer wordt. Lees hiervoor ons artikel Babbeltrucs bij ouderen: herkennen en voorkomen.

PC of tablet herstellen aan huis

Tablet en smartphone hulp

Heeft u een nieuwe smartphone of tablet van bijvoorbeeld Samsung of Apple (kan ook andere merken zijn) en vindt u het lastig om deze zelf te installeren? Dan helpt computerhulp aan huis u verder. Op zo'n nieuwe mobiel of tablet wilt u vast ook diverse apps installeren en uitleg bij het gebruik van het apparaat. Ook daarvoor helpen de studenten aan huis u graag. Is uw smartphone of tablet traag geworden? Dan kan deze, net zoals bij de computer, worden hersteld, opgeschoond en beschermd tegen virussen.

Regio'sUw Computerstudent

Computerhulp aan huis is onder andere beschikbaar in het gehele werkgebied van CareynPlus. Denk hierbij aan de gebieden rond Breda, Delft, Westland, Vlaardingen en Schiedam, maar ook aan de regio’s Rotterdam, Utrecht, Maarssen, Vleuten en de Zuid-Hollandse eilanden zoals Hellevoetsluis en Spijkenisse.

Korting op tarieven

Korting op computerhulp aan huis service

Als lid van CareynPlus krijgt u met uw CareynKaart altijd korting op computerhulp aan huis:

  • 5% korting op het tarief van € 9 per kwartier plus € 8,50 voorfietskosten. Minimale afname een half uur.
  • u betaalt € 8 per kwartier minder als u lid bent van Uw Computerstudent voor € 2,50 per maand. Daar krijgt u ook nog eens € 5% korting op als lid van CareynPlus. In dit lidmaatschap krijgt van Uw Computerstudent een gratis virusscanner en een jaarlijkse APK op uw computer of laptop

Korting op computerhulp online service

Als lid van CareynPlus krijgt u met uw CareynKaart altijd korting op online computerhulp:

  • 5% korting op het tarief van € 0,75 per minuut plus € 4 opstartkosten. Minimale afname een kwartier.
  • u betaalt € 0,65 per minuut als u lid bent van Uw Computerstudent voor € 2,50 per maand. Daar krijgt u ook nog eens € 5% korting op als lid van CareynPlus. In dit lidmaatschap krijgt van Uw Computerstudent een gratis virusscanner en een jaarlijkse APK op uw computer of laptop

Aanvragen computerstudent aan huis of online

Vraag hier computerhulp aan huis aan

U moet ingelogd zijn op de website van CareynPlus om de service aan te vragen. Lukt het niet om in te loggen? Stel uw vraag dan hier

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling
  • Mooie kortingen bij partners
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Belastinghulp aan huis

Belastinghulp aan huis

Wat kunt u terug krijgen en wat niet? Waar haalt u de juiste cijfers vandaan? Laat u helpen door onze belastinghulp aan huis.

Lees meer
Klussen aan huis voor ouderen laten doen met korting | CareynPlus

Klussen

Van kleine klusjes tot grote klussen in en om het huis, er is altijd een oplossing!

 

Lees meer
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Van licht tuinonderhoud tot het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin. 

Lees meer
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer