Jaarlijkse Health check
BMI, bloeddruk, cholesterol, en suikergehalte

Health check

Bent u aanvullend verzekerd bij CZ, VGZ, Zilveren Kruis of Univé, dan vergoedt de zorgverzekeraar jaarlijks een Health check. Kijk hieronder voor meer informatie.

CZ

Wanneer u bij CZ collectief bent verzekerd, heeft u ieder jaar recht op een gratis online sessie met een leefstijlcoach. Samen bepalen jullie dan waar u het beste kunt starten. Dat kan bijvoorbeeld een (gratis) Health check zijn. FitzMe is uw startpunt voor allerlei acties die u kunnen helpen met een gezonde leefstijl. Zo kunt u bijvoorbeeld starten met één van de checks of bijvoorbeeld een korte online module. Via deze module maakt u in een klein half uur kennis met een leefstijlthema, gewoon om te zien of u dit aanspreekt. U krijgt daarbij al gelijk de eerste praktische tips. Mocht u met dit thema verder willen, dan kunt u daarna verder met een volledige training van 12 weken over dit onderwerp. Maar misschien is een sessie met een leefstijlcoach meer iets voor u. Die kan u ook helpen bij het maken van een keuze.

Ga naar: https://www.cz.nl/extra/collectief

VGZ

Met het activeren van uw Persoonlijke Gezondheidscheck zet u de eerste stap op weg naar meer regie over uw gezondheid. Hoe gezond bent u écht? Samen met een leefstijlcoach bespreekt u wat u kunt doen om uw gezondheid te verbeteren. Omdat u verzekerd bent bij VGZ doet u de check (t.w.v. € 99,50) én krijgt u een online gesprek met een leefstijlcoach helemaal gratis, mits u nog voldoende budget heeft vanuit het preventiebudget van uw aanvullende verzekering. Dan wordt deze deelname verrekend tot het maximale bedrag van uw budget.

Ga naar: https://www.persoonlijkegezondheidscheck.nl/vgz/

Zilveren Kruis

De health check is een preventieve gezondheidstest. U krijgt een meting van uw BMI (Body Mass Index), bloeddruk, cholesterol, en suikergehalte. Zilveren Kruis vergoedt de Health check vanaf een aanvullende verzekering 1 ster.

Alle informatie kunt u via deze link teruglezen: https://www.zilverenkruis.nl/consumenten/vergoedingen/health-check

Een Health check kost normaal € 62,50 inclusief materiaalkosten. De Health check moet worden uitgevoerd door een verpleegkundige van Care for Human. Via onderstaande link kunt u een afspraak inplannen.

https://www.careforhuman.nl/

Univé

Univé vergoedt vanuit de aanvullende verzekeringen een Health check. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Dit varieert van € 75 (Zorg Budget pakket) tot € 500 (Best). In de zorgzoeker kunt u zien waar u terecht kunt.

Onderstaand de link naar check en info:

Unive - De Persoonlijke Gezondheidscheck

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Gratis deals
Direct aanvragen Meer informatie

Relevante producten & diensten

Medisch sporten

Medisch sporten

Medische fitness: sporten onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut in een prettige omgeving.

Lees meer
Gezond slapen

Gezond slapen

Wat als lekker slapen niet goed lukt en u midden in de nacht uren wakker ligt? Er zijn veel factoren die een goede nachtrust kunnen verstoren.

Lees meer