Ontwikkel uw digitale vaardigheden!
Thuis, op locatie, online of met boeken

Computercursussen

De digitale wereld maakt het leven leuker en makkelijker. Ontwikkel uw digitale vaardigheden! Kies een online computercursus, computerlessen bij u in de buurt of zelfstudie met handige computerboeken. SeniorWeb helpt u uw weg te vinden in de snel veranderende digitale wereld met tips en stap-voor-stapuitleg.

Begrijpelijke stap-voor-stapinformatie 

Of u nu uw digitale vaardigheden wilt ontwikkelen, op zoek bent naar praktische oplossingen of naar achtergrondinformatie: SeniorWeb helpt u verder. De deskundige vrijwilligers van SeniorWeb leggen u alles stap voor stap uit. Bijvoorbeeld over Windows 10 of 11, tablets en smartphones, WhatsApp, veilig internetten en meer. Met de informatie op de website, in tijdschrift Enter en hun online cursussen kunt u direct aan de slag. 

Hoe wilt u leren?

De cursussen en workshops zijn voor iedereen toegankelijk. U kunt op vier manieren een cursus of een workshop volgen. 

Leren aan huis

Een SeniorWeb-vrijwilliger komt bij u thuis om u uitleg op maat te geven; per keer ongeveer een uur. Meestal zijn er 3 à 4 afspraken nodig. Vooraf wordt met u besproken wat u wilt leren en hoeveel tijd  daar voor nodig is.

Computerles in de buurt

U kunt terecht bij een van de 450 leslocaties in het hele land voor computerhulp, technische ondersteuning en voor handige (online) cursussen, workshops en inloopuren. De vrijwilligers helpen u graag. Deze locaties vindt u op de website van SeniorWeb.

Online cursussen

Met de online cursussen van SeniorWeb leert u in uw eigen tempo, waar en wanneer het u schikt. U logt in en kiest welke online cursus u wilt volgen. In de cursus krijgt u de lesstof in logische volgorde aangeboden, maar u bepaalt zelf welke onderdelen u doorneemt of overslaat. Het systeem onthoudt waar u gebleven bent in de cursus, zo kunt u op elk moment stoppen en later gemakkelijk de draad weer oppakken. Over iedere online cursus kunt u eerst meer informatie lezen. De online cursussen zijn gratis voor leden van SeniorWeb. 

Computerboeken

Zelfstudie is een populaire manier om vaardigheden aan te leren of te verbeteren. De SeniorWeb-boeken helpen u hierbij. Ze zijn geschreven volgens de stap-voor-stapmethode, in begrijpelijk Nederlands en voorzien van duidelijke schermafbeeldingen.

Informatie en aanmelden 

Om deel te nemen aan een cursus heeft u een lidmaatschap van SeniorWeb nodig. Wilt u ook lid worden? Meld u dan aan voor een 6 maanden gratis lidmaatschap! Een lidmaatschap kost normaal gesproken € 36 per jaar (prijspeil 2023). Speciaal voor leden van Careyn stelt SeniorWeb een halfjaar gratis lidmaatschap beschikbaar. Lees meer informatie en/of meld u aan via www.seniorweb.nl/careyn of neem contact op met SeniorWeb via 030 - 276 99 65. SeniorWeb helpt u graag! 

Voordelen met uw CareynKaart

6 maanden gratis lidmaatschap1 van Seniorweb. U krijgt hiervoor:

  • Hulp via internet, via de telefoon of bij u thuis2
  • Volg online cursussen, thuis of in de buurt
  • 2 x computertijdschrift Enter
  • Wekelijks informatieve nieuwsbrieven
  • Deskundige controle van verdachte mails
  • Voordelige computerboeken en accessoires kopen

1 Het lidmaatschap van SeniorWeb stopt automatisch. U  krijgt voordat het gratis lidmaatschap van SeniorWeb stopt, vrijblijvend een e-mail van SeniorWeb met een aanbod en de vraag of u lid wilt blijven. 

2 Bij een bezoek aan huis komt er een vrijwilliger langs. U betaalt onkostenvergoeding van € 5 per uur met een maximum van € 25. Hier komen eventueel reiskosten bij à € 0,19 per kilometer (auto) en aantoonbare tol- of parkeerkosten, of de kosten van het openbaar vervoer (tweede klasse) bij.

Informatie en aanmelden 

Kijk voor meer informatie of meld u direct aan voor het 6 maanden gratis lidmaatschap via www.seniorweb.nl/careyn of neem contact op met SeniorWeb via 030 - 276 99 65.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Koffie & Gebak cadeaukaart t.w.v. 10
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Belastinghulp aan huis

Belastinghulp aan huis

Wat kunt u terug krijgen en wat niet? Waar haalt u de juiste cijfers vandaan? Laat u helpen door onze belastinghulp aan huis.

Lees meer
Klussen aan huis voor ouderen laten doen met korting | CareynPlus

Klussen

Van kleine klusjes tot grote klussen in en om het huis, er is altijd een oplossing!

 

Lees meer
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Van licht tuinonderhoud tot het ontwerpen en aanleggen van uw nieuwe tuin. 

Lees meer
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer