Fit aan huis

Fit aan huis

Bent u niet gek op sporten in groepsverband of sporten in een sportschool? Dat kan. Maar stel dat u wel wat meer aan uw fysieke en mentale gezondheid doen, dan heeft CareynPlus een personal trainer voor u. Dit is fit worden in uw eigen omgeving.

Waar beschikbaar?

Fit aan huis is voor senioren die woonachtig zijn in de regio’s Nieuwe Waterweg Noord en Delft, Westland en Oostland. Mocht er meer belangstelling zijn vanuit andere regio’s, dan is uitbreiding op termijn mogelijk. Meer info vindt u hieronder bij Veelgestelde vragen.

Intake en proefles

Personal trainer Michael Liedgens komt bij u aan huis. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek maakt u kennis met elkaar, kijkt u samen wat uw wensen en doelen zijn en of er eventuele klachten en/of blessures zijn. 

Daarna volgt een (gratis) proefles bestaande uit verschillende soorten oefeningen om zo te kijken wat u al kan, waar u naar toe wilt werken en natuurlijk ook wat u leuk vindt. Hierna stelt Michael een op-maat-gemaakt trainingsprogramma voor zodat u daar samen naar toe kunt werken.

Neem ook eens een kijkje op de website Fit aan huis. 

Wilt u na de proefles doorgaan met Fit aan huis, dan kunt u kiezen uit losse lessen of twee soorten strippenkaarten. 

Voordeel met uw CareynKaart

  • Vrijblijvend intakegesprek + gratis proefles (t.w.v. € 100).
  • 10% korting op een losse les van een uur (€ 45 i.p.v. € 50)
  • € 75 korting op een strippenkaart met 10 lessen (€ 425 i.p.v. € 500)
  • € 200 korting op een strippenkaart met 20 lessen (€ 800 i.p.v. € 1.000)

Reiskosten:
Bij een afstand verder dan 10 kilometer (vanaf zijn huisadres 3144 DK in Maassluis) rekent de personal trainer een bedrag aan reiskosten. Van 10-20 kilometer € 5 en van 20-30 kilometer € 7,50.

Helaas, er is iets mis gegaan. Probeer het nog eens of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88 of via het formulier.

Helpblok afbeelding CareynPlus-Beweging en gezondheid-Fit aan huis-header

Inloggen en dienst aanvragen

U dient eerst in te loggen voordat u deze dienst kunt aanvragen.

Veelgestelde vragen

Het doel van de oefeningen is het verbeteren van uw conditie en dat u wat leniger en stabieler wordt. Daarnaast kunnen de oefeningen u helpen bij het dagelijks leven in huis, bijvoorbeeld hoe sta ik makkelijker op uit mijn stoel of van de bank. Of hoe pak ik iets hoog of juist laag uit een kastje. Door dit te trainen en te beoefenen zult u zien dat dit steeds makkelijker gaat. Zo is het bewegen niet alleen goed voor uw fysieke en mentale gezondheid, maar daarnaast kan het uw dagelijks leven in huis ook nog eens een stuk gemakkelijker maken.

Word lid van CareynPlus

Van een gezellig avondje uit, een onbezorgd dagje weg en een pedicurebehandeling thuis tot een fris schoon huis of gratis krukken lenen. Al dat en meer biedt het lidmaatschap van CareynPlus.

  • Voor slechts € 24,95 per jaar
  • Korting op diensten en (zorg)verzekeringen
  • Gratis loophulpmiddelen te leen
  • Voordeel & leuke acties
Ja, ik word lid
Infoblok afbeelding Careynplus Leren Ouderen

Ook interessant