Unieke combinatie om te bewegen
Met 10% korting

Zwemmen en sporten combi

Wilt u uw conditie verbeteren, aan krachttraining doen of wil je op een gezonde manier afvallen? Kom dan in beweging bij Optisport. Op een aantal locaties wordt een unieke combinatie van fitness, zwemmen en groepslessen aangeboden. Het aanbod verschilt per locatie.

Begeleid fitness

Bij een aantal locaties van Optisport is het mogelijk om met een abonnement gebruik te maken van de fitnessruimte én van het zwembad. Fit blijven heeft veel voordelen. Mensen blijven beter ter been, blijven geestelijk gezond en hebben ook minder kans op aandoeningen. Ouderen verliezen met name spierkracht, dus het is slim om daarop samen met de instructeurs van Optisport in te zetten. De combinatie van fitness en zwemmen is daarvoor ideaal. 

Zwembad Veenweidebad / Health Club Mijdrecht

Zwembad Het Alexanderhof / Health Club Rotterdam 

Zwembad de Engh / Health Club Soest

Health Club Zwijndrecht (vanaf februari 2024)

Zelfstandig fitnessen

Op de locaties in Dordrecht, Houten (Zwembad de Wetering), Westland (Zwembad Maesemunde) en Krimpen aan den IJssel (zwembad de Lansingh). kunt u, naast de faciliteiten van het zwembad, alleen zelfstandig aan de slag in de fitnessruimte. Hier is geen fysieke begeleiding aanwezig en ook worden er uitsluitend groepslessen in het water aangeboden.  

Korting met uw CareynKaart

Abonnementen (Compleet) bestaan uit de combinatie fitness, zwemmen en groepslessen. Vanzelfsprekend heeft u met dit abonnement toegang tot alle hierboven genoemde faciliteiten. De tarieven verschillen per locatie. Op vertoon van de CareynKaart krijgt u 10% korting op Compleet 1 maand, Compleet 12 maanden of Compleet 24 maanden.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Gratis deals
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Medisch sporten

Medisch sporten

Medische fitness: sporten onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut in een prettige omgeving.

Lees meer