Personal training aan huis
Voel u stabieler en fitter

Fit aan huis

Wilt u meer aan uw fysieke en mentale gezondheid doen, maar wilt u dit niet doen in de sportschool of in groepsverband? Dan komt de personal trainer bij u aan huis.

Intake en proefles

Personal trainer Michael Liedgens komt bij u aan huis. Tijdens een (vrijblijvend) intakegesprek maakt u kennis met elkaar, kijkt u samen wat uw wensen en doelen zijn en of er eventuele klachten en/of blessures zijn. 

Daarna volgt een (gratis) proefles bestaande uit verschillende soorten oefeningen om zo te kijken wat u al kan, waar u naar toe wilt werken en natuurlijk ook wat u leuk vindt. 
Hierna stelt Michael een op-maat-gemaakt trainingsprogramma voor zodat u daar samen naar toe kunt werken.

Het doel van de oefeningen is het verbeteren van uw conditie en dat u wat leniger en stabieler wordt. Daarnaast kunnen de oefeningen u helpen bij het dagelijks leven in huis, bijvoorbeeld hoe sta ik makkelijker op uit mijn stoel of van de bank. Of hoe pak ik iets hoog of juist laag uit een kastje. Door dit te trainen en te beoefenen zult u zien dat dit steeds makkelijker gaat. Zo is het bewegen niet alleen goed voor uw fysieke en mentale gezondheid, maar daarnaast kan het uw dagelijks leven in huis ook nog eens een stuk gemakkelijker maken.

Neem ook eens een kijkje op de website Fit aan huis

Wilt u na de proefles doorgaan met Fit aan huis, dan kunt u kiezen uit losse lessen of twee soorten strippenkaarten. 

Waar beschikbaar?

Fit aan huis is voor senioren die woonachtig zijn in de regio’s Nieuwe Waterweg Noord en Delft, Westland en Oostland. Mocht er meer belangstelling zijn vanuit andere regio’s, dan is uitbreiding op termijn mogelijk.

Korting met uw CareynKaart

  • Vrijblijvend intakegesprek + gratis proefles (t.w.v. € 100).
  • 10% korting op een losse les van een uur (€ 45 i.p.v. € 50)
  • € 75 korting op een strippenkaart met 10 lessen (€ 425 i.p.v. € 500)
  • € 200 korting op een strippenkaart met 20 lessen (€ 800 i.p.v. € 1.000)

Reiskosten:

Bij een afstand verder dan 10 kilometer (vanaf zijn huisadres 3144 DK in Maassluis) rekent de personal trainer een bedrag aan reiskosten. Van 10-20 kilometer € 5 en van 20-30 kilometer € 7,50.

Aanvragen

Wilt u een (vrijblijvend) intakegesprek en een gratis proefles van Fit aan huis? Log eerst in om de aanvraag te doen. Klik daarna op de knop 'aanvragen'. Of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Gratis deals
Direct aanvragen Meer informatie