Pedicure aan huis
Professionele voetverzorging

Pedicure aan huis

Laat uw voeten professioneel verzorgen door een pedicure aan huis. Onze thuis pedicures zijn gediplomeerd en hebben de aantekening voor de diabetische of reumatische voet. Ook zijn medische pedicures bij ons aangesloten. Met uw CareynKaart krijgt u korting op de behandeling.

Maatregelen als gevolg van het coronavirus

De 'gewone' voetbehandelingen mogen helaas niet meer uitgevoerd worden. Medisch pedicures, waaronder ook pedicures met aantekeningen diabetische en/of reumatische voet gerekend worden, mogen nog voetzorg leveren aan cliënten met een risicovoet (diabetes of reuma). De medisch pedicures mogen ook cliënten behandelen waarbij aannemelijk is dat uitstel van de behandeling tot medische complicaties zou kunnen leiden. 

Voetverzorging aan huis

Voetverzorging heeft misschien niet voor iedereen prioriteit. Dat is eigenlijk best vreemd als u erover nadenkt. U gebruikt ze tenslotte elke dag om van A naar B te komen, om te fietsen, te wandelen en ga zo maar door. Voetverzorging zou dus een prominente plaats in moeten nemen in ieders leven. Dat geldt al helemaal voor de voeten van ouderen. Uw voeten gaan immers al een tijdje mee! Een lastige bijkomstigheid is dat u zelf misschien niet goed bij uw voeten kunt. Ook bent u wellicht niet zo mobiel dat u zelf een pedicure op kunt zoeken. Voetverzorging aan huis is dan een mooie en welkome oplossing. 

Een pedicure aan huis voor ouderen voert een groot aantal verschillende behandelingen uit. Denk hierbij aan:

 • het knippen en frezen van teennagels;
 • het behandelen van ingegroeide teennagels;
 • het verwijderen van eelt en likdoorns;
 • het insmeren van de voeten ter bevordering van de bloeddoorstroming.

Bovenop deze diensten geven we voorlichting over goede voetverzorging en tips voor gezonde voeten. Onze pedicures aan huis zijn allemaal ingeschreven bij ProVoet, waardoor we constante kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen. 

Medische pedicure aan huis

Bepaalde vormen van voetverzorging vallen onder de term ‘medische pedicure’. Medische pedicure heeft onder andere betrekking op de verzorging van de voeten van mensen met diabetes of reuma. Ouderen met diabetes hebben speciale voetzorg nodig, omdat wondjes sneller voor infecties zorgen. Daarom moet eelt bijvoorbeeld bijzonder voorzichtig verwijderd worden. Hetzelfde geldt voor mensen met reumaklachten, waarbij ontstekingen in de voeten voorkomen. Hierdoor worden de voeten aan de voorkant wat breder en gaan schoenen strakker zitten. Op plekken waar de schoenen knellen, wordt de huid dunner en ontstaan kloven en infecties. Een gediplomeerde pedicure aan huis geeft uw voeten de juiste zorg.

Regio’s

Onze pedicures bieden hun diensten voor voetverzorging aan in het gehele werkgebied van CareynPlus. Denk hierbij aan de gebieden rond Breda, Delft en Schiedam, maar ook aan de regio’s Rotterdam en Utrecht en de Zuid-Hollandse eilanden. 

Tarieven & vergoedingen

Pedicures rekenen nooit standaardtarieven, daarom kunnen wij hier helaas geen basisbedrag noemen voor de kosten van een pedicure aan huis. Wel is het zo dat u met uw CareynKaart een mooie korting van 10% op de basisbehandeling krijgt. Verder is het prettig om te weten dat de kosten voor medische pedicure aan huis bij diabetes volledig vergoed worden vanuit de basisverzekering (afhankelijk van uw voetproblemen). Bij andere aandoeningen, zoals reuma, heeft u een aanvullende verzekering nodig als u de kosten vergoed wilt hebben. Klik hier voor meer informatie.

Parkeren

Vanwege een parkeerbeleid in bepaalde woonwijken in de regio, kunnen de pedicures genoodzaakt zijn de gemaakte parkeerkosten door te berekenen. Bij een reisafstand van 5 km of meer (vice versa) kan een vergoeding van € 0,25 per km worden doorberekend.

Afspraak verzetten/afzeggen

Wilt u de afspraak afzeggen? Dan dient u dit minimaal 24 uur van tevoren bij de pedicure te doen. Wanneer u dit nalaat, wordt de behandeling en eventuele reis- en/of parkeerkosten in rekening gebracht.

Aanvragen

Wilt u gebruik maken van de pedicure aan huis? Klik op de knop 'aanvragen'. Log in om de aanvraag te doen. Of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88.

In verband met de coronacrisis hanteren de pedicures dit protocol. Er wordt alleen door ons bemiddeld als u niet ziek bent of geen klachten* heeft. Dat geldt ook voor de personen in uw omgeving.

*hoesten, verkouden, keelpijn, benauwdheid, koorts boven de 38 graden

Welke voorzorgsmaatregelen neemt u bij het bezoek van de pedicure?

 • Was uw handen met water en zeep.
 • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.
 • Gebruik papieren zakdoekjes.
 • Er worden geen handen geschud.
 • U betaalt met gepast geld en legt dat voor behandeling klaar.
 • U volgt te allen tijde instructies van de pedicure op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gepaste afstand.

Kapper aan huis

Vindt u het fijn om naast uw voeten ook uw haren thuis te laten verzorgen? Maak dan ook gebruik van onze kapper aan huis. Deze thuiskappers zorgen voor een mooi kapsel bij u en eventueel andere gezinsleden. Ze komen bij u thuis wassen, knippen en föhnen, maar kunnen ook permanenten of uw haar kleuren.

Word lid

 • Persoonlijk advies op maat
 • Bemiddeling
 • Mooie kortingen bij partners
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Kapper aan huis | Korting | CareynPlus

Kapper aan huis

Heeft u weinig tijd of kunt u door omstandigheden niet zelf naar de kapper? Maak gebruik van de kapper aan huis.

Lees meer
Opticien aan huis | komt thuis langs | CareynPlus

Opticien aan huis

Vanuit uw eigen huis een bril uitzoeken of oogmetingen, bril reparaties en bril aanpassingen laten doen.

Lees meer
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer
Audicien aan huis met gratis gehoortest

Audicien aan huis met gratis gehoortest

Laat uw gehoor gratis testen en adviseren door de audicien aan huis van Beter Horen.

Lees meer