Rollator kopen, huren of gratis lenen
Leen uw rollator drie maanden gratis

Rollator huren

Een rollator is een handig hulpmiddel dat u in staat stelt om zelfstandig te blijven lopen na een ongeluk of operatie. Tijdens het revalideren kan een rollator het perfecte hulpmiddel zijn om zelf in de hand te houden waar u gaat en staat. Een rollator kunt u huren, maar met uw CareynKaart kunt u maar liefst drie maanden lang gratis gebruik maken van een rollator.

Rollator lenen

In samenwerking met Medipoint, een distributeur van hulpmiddelen voor de thuiszorg, biedt CareynPlus rollators te leen aan. Deze rollators mag u drie maanden lang gratis gebruiken.

Op de website van Medipoint is het mogelijk een rollator te reserveren. Dit is de snelste manier om een rollator te bestellen. Als u het prettiger vindt om een telefoontje te plegen dan kan dat natuurlijk ook. U kunt onze klantenservice bereiken via 088 - 123 99 88.

De gereserveerde rollator mag u zelf ophalen bij de vestiging van Medipoint bij u in de buurt. Bent u benieuwd wat het dichtstbijzijnde uitleenpunt voor u is? Een overzicht van alle winkels vindt u hier.    

Tarieven

Met uw CareynKaart kunt u kosteloos een rollator* van Medipoint lenen voor een duur van drie maanden. De kosten zonder CareynKaart bedragen € 104.

*dit is een standaard rollator, afwijkende types en maten (lichtgewicht of XL-rollator) vallen niet onder de gratis uitleen.

Vindt u het prettiger om de rollator bij u thuis te laten bezorgen? Voor €7,50 hoeft u de deur niet uit en wordt de rollator naar u toe gebracht op een moment dat het u uitkomt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Rollator kopen

Voor een rollator kunt u terecht bij de Medipoint winkels of online via de website medipoint.nl. Maar bent u nu niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen of wilt u niet online bestellen? Dan komt een adviseur van Medipoint bij u thuis met rollators. Dan kunt u op gemak diverse rollators uitproberen. U betaalt geen voorrijkosten en met de CareynKaart krijgt u 10% korting op een rollator. Bel naar 088 – 10 20 100 en kies optie 3 voor een persoonlijke afspraak. Geef bij het maken van de afspraak het nummer van uw CareynKaart door. 

Waar let ik op bij het kopen van een rollator?

Als u op zoek bent naar een rollator, heeft u de keuze uit heel wat types en modellen. Voor aankoop is het goed om na te denken over deze vragen:

 1. Wilt u hem voor binnen of buiten gebruiken?
  Er bestaan speciale rollators voor binnengebruik, buitengebruik of beide. Binnenrollators hebben vaak kleinere wielen. Daardoor zijn ze extra wendbaar. Buitenrollators hebben daarentegen grotere wielen. Zo heeft u meer controle bij het lopen op een ongelijke ondergrond.
 2. Wilt u meer evenwicht of ondersteuning voor langere afstanden?
  Wanneer u problemen ervaart met uw evenwicht, is een robuuste en wat zwaardere rollator een goede keuze: de ‘standaard rollator’. Die is zowel voor buiten als binnen geschikt. Gebruikt u de rollator ter ondersteuning of om tussendoor even op uit te rusten? Dan is een lichtgewicht rollator met een comfortabel zitje de beste keuze.
 3. Hoe wilt u de rollator vervoeren?
  Wanneer u de rollator mee op reis neemt, bijvoorbeeld in de auto of met het openbaar vervoer, is het handig als hij niet te zwaar is én inklapbaar is. Een zogeheten lichtgewicht en opvouwbare rollator is dan aan te raden.
 4. Wilt u ook boodschappen vervoeren?
  Veel rollators zijn voorzien van een tas of mand, of hebben de mogelijkheid om die toe te voegen.

Lees hier meer over rollators.

Rollator onderhoud en reparatie

Een rollator heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Na verloop van tijd kunnen de remmen bijvoorbeeld minder goed gaan werken. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren. U kunt dagelijks in de Medipoint I Careyn thuiszorgwinkels uw rollator laten controleren en repareren.

Word lid

 • Persoonlijk advies op maat
 • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
 • Altijd korting op het gehele aanbod
 • Gratis deals
Direct aanvragen Meer informatie