Uw rollator laten checken
Weer veilig op pad

Medipoint Rollatorcheck

Een rollator heeft regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. Na verloop van tijd kunnen de remmen bijvoorbeeld minder goed gaan werken. Dat kan gevaarlijke situaties opleveren. Elke 1e woensdag in de maand vindt van 10.00 tot 16.00 uur in de Medipoint I Careyn thuiszorgwinkels in een gratis rollatorcheck plaats.

Hoe kan ik mijn rollator laten nakijken

Een medewerker van de winkel loopt met een checklist uw rollator na. Tijdens de check worden de wielen, remmen, handvatten, stabiliteit en het opklap-/vergrendelingsmechanisme gecontroleerd. Ook wordt gekeken of de rollator nog steeds is ingesteld op uw juiste hoogte, zodat u een goede lichaamshouding heeft tijdens het lopen. Moet aan de rollator een reparatie plaatsvinden, dan krijgt u een leenrollator mee in bruikleen.

Winkels

U kunt in de winkels en uitleenpunten terecht om hulpmiddelen te lenen zoals krukken, een looprek of een rollator. Daarnaast hebben de winkels een uitgebreid assortiment aan producten, zoalsĀ bedverhogers, sta-op stoelen, fietsen, wandelstokken, rollators en nog veel meer. Voor de rollatorcheck kijkt uĀ hier voor een winkel bij u in de buurt.

Voordeel met uw CareynKaart

  • Kosteloos laten checken
  • Gratis leenrollator (bij een reparatie)
  • Korting op onderdelen en op arbeidsloon

Nieuwe rollator kopen

Bent u toe aan een nieuwe rollator? Lees meer over de mogelijkheden van het kopen en huren van een rollator.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling
  • Mooie kortingen bij partners
Direct aanvragen Meer informatie