Zuid-Hollandse eilanden, Breda en Woerden
Wassen, stomen, strijken aan huis

Wassen, stomen, strijken aan huis

Dobbi haalt en bezorgt uw was-, stoom- en strijkgoed binnen 48 uur weer schoon bij u thuis. Dobbi werkt volgens de modernste technieken, met oog voor kwaliteit en Milieu. De wasexperts checken altijd de waslabels, zodat kleuren en materialen bij elkaar passen. Kleding wordt gereinigd door de beste textielreinigers van Nederland. Allen met milieucertificaat (NETEX branche) voor duurzaam wassen. Zij bieden 100% tevredenheidsgarantie. En met uw Careyn Kaart ontvangt u korting.

Maatregelen als gevolg van het coronavirus

Dobbi blijft uw was-, stoom- en strijkservice ophalen en thuis bezorgen. Lees hier meer over de maatregelen die zij hebben genomen.

Hoe werkt het?

De dag na het plaatsen van uw order ontvangt u een gratis dobbi waszak. De waszak met kleding komt een speciaal opgeleide PostNL chauffeur ophalen. Zodra de waszak bij dobbi binnen is ontvangt u een e-mail met hierin een overzicht van de ingeleverde kleding, inclusief kosten. U betaalt eenvoudig online via iDEAL. Zij bezorgen de schone kleding in het gekozen twee uurs tijdvak. 

Meer informatie en prijzen

Op de website van dobbi vindt u de prijzen. De minimale orderwaarde is € 34,95 en u betaalt € 14 ophaal- en bezorgkosten per keer. Vanaf € 50 betaalt u geen ophaal- en bezorgkosten.

Om deze service aan te vragen heeft u een kortingscode nodig. Deze ziet u rechts op uw beeldscherm (of scroll naar beneden als u via mobiel of tablet kijkt) door in te loggen met uw CareynPlus account. Log hier in als u dat nog niet heeft gedaan.

Aanvragen

U kunt op de website van dobbi de aanvraag doen, maar u kunt ook bij onze klantenservice deze service aanvragen. Klik op de knop 'aanvragen'.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling
  • Mooie kortingen bij partners
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer
Maaltijden aan huis bezorgen met Careyn korting

Koelverse & verse maaltijden aan huis

Makkelijk een gezonde en lekkere maaltijd bij u aan huis bezorgd.

Lees meer
Klussen aan huis voor ouderen laten doen met korting | CareynPlus

Klussen

Van kleine klusjes tot grote klussen in en om het huis, er is altijd een oplossing!

 

Lees meer
Computerhulp aan huis met korting | CareynPlus

Computerhulp aan huis

Computer of tablet problemen? Computerhulp aan huis biedt ondersteuning bij u thuis of op afstand.

Lees meer