Tuinonderhoud
Uw tuin netjes onderhouden

Tuinonderhoud

Of u nu uw tuin wilt laten onderhouden, een ontwerp voor uw nieuwe tuin wilt laten maken of een geheel nieuwe tuin wilt laten aanleggen. Wij vinden een betrouwbare tuinhulp of hovenier voor u. Zo helpen zij uw tuin te onderhouden door het snoeien van bomen, aanleggen van een terras, verzorgen van uw gazon, maar ook het verwijderen van onkruid. Met het juiste onderhoud van uw tuin, kunt u alle jaargetijden genieten van een prachtige tuin. Als lid van CareynPlus ontvangt u korting op dit tuinonderhoud.

Klein tuinonderhoud

Klein tuinonderhoud

Laat onkruid wieden, schoffelen, grasmaaien, beplanten, planten water geven, heg snoeien door UWassistent. 

Lees meer
Groot tuinonderhoud

Groot tuinonderhoud

Voor deskundig advies, complete tuinaanleg of onderdelen zoals tuinonderhoud, groenvoorzieningen, vijver aanleg, bomen rooien en/ of snoeien, plaatsen van schuttingen en het aanleggen van terrassen tot het plaatsen van een tuinhuis op maat schakelen wij De Woningwachter in.

Lees meer

De tuin onderhouden

Een tuin hoeft niet groot te zijn om heerlijk van te genieten. Een mooie combinatie van bloemen, planten en bomen zorgen ervoor dat u lekker tot uzelf kunt komen. Om een tuin er mooi uit te laten zien is het wel heel belangrijk dat deze goed wordt onderhouden. Veel onkruid of vieze tegels vind niemand fijn. Daarom is het goed onderhouden en schoonhouden van te tuin aan te raden. Met het juiste tuinonderhoud ziet uw tuin er het hele jaar door fantastisch uit. Uiteraard kost dat ook het nodige werk en niet iedereen kan of wil dat zelf doen. Een hovenier helpt u daarbij.

Tuinonderhoud uitbesteden

Veel mensen denken dat je een hovenier alleen in zet als je grote veranderingen in de tuin wilt aanbrengen zoals een nieuw terras met nieuwe borders of bakken, plaatsen van een nieuwe schutting of andere tuinafzetting. Dat is uiteraard mogelijk, maar de hovenier is er ook om uw tuin goed te onderhouden. Zo kunnen zij uw bestrating schoonmaken, bomen snoeien, onkruid verwijderen. Een hovenier weet precies wat zij moeten gebruiken en wat ze moeten doen om uw bomen, planten en bestrating zo mooi mogelijk te houden.

Ook voor de minder grote klussen zoals het onkruidvrij maken van de tuin, het schoonmaken van het terras, en het verwijderen van tuinafval zal de tuinman zijn handen vuil maken. Dit betekend dat elke klus uitbesteed kan worden. Het grootste voordeel van het uitbesteden van het tuinonderhoud aan een hovenier is, dat de hovenier beschikt over ervaring, expertise en de klussen snel kan afronden. Daarnaast kan het ook het geval zijn dat de tuin erg groot is of veel onderhoud vereist. Ondersteuning of volledige uitbesteding van het tuinonderhoud kan u helpen om wat meer vrije uren voor uzelf te houden. Daarnaast zit ook niet iedereen te wachten op zwaar tuinwerk na een werkdag of op uw vrije zaterdag.

Snoeikalender

Wat is de beste tijd om te snoeien? Dat is erg afhankelijk van het soort boom of plant die u wilt gaan snoeien. Het is ook niet zo dat u automatisch elke plant mag snoeien. Ook de manier waarop uw snoeit is belangrijk voor de gezondheid van uw boom of plant. Onze samenwerkingspartner De Woningwachter heeft daarom speciaal voor u een snoeikalender gemaakt voor het eerste halfjaar. Download of bekijk hier de snoeikalender van januari t/m juni of download hier de snoeikalender van juli t/m december

 

Vraag de CareynKaart aan

  • Gratis (loop)hulpmiddelen
  • Korting (zorg)verzekering
  • Altijd services aan huis
  • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Klussen aan huis voor ouderen laten doen met korting | CareynPlus

Klussen

Van kleine klusjes tot grote klussen in en om het huis, er is altijd een oplossing!

 

Lees meer
badkamer renovatie met korting | CareynPlus

Woningaanpassing

Wilt u graag meer houvast in de douche of het toilet? Gaat het traplopen wat moeizamer? Wij helpen uw huis comfortabel te maken.

Lees meer
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer
Tapijt-, meubel- en vloerreiniging

Tapijt-, meubel- en vloerreiniging

Heeft u vlekken in het tapijt of op de meubels? Is uw harde vloer dof geworden of zitten er krassen in? Laat ze professioneel reinigen.

Lees meer