Rollator huren of gratis lenen
Leen uw rollator drie maanden gratis

Rollator huren

Een rollator is een handig hulpmiddel dat u in staat stelt om zelfstandig te blijven lopen na een ongeluk of operatie. Tijdens het revalideren kan een rollator het perfecte hulpmiddel zijn om zelf in de hand te houden waar u gaat en staat. Een rollator kunt u huren, maar met uw CareynKaart kunt u maar liefst drie maanden lang gratis gebruik maken van een rollator.

Rollator lenen

In samenwerking met Medipoint, een distributeur van hulpmiddelen voor de thuiszorg, biedt CareynPlus rollators te leen aan. Deze rollators mag u drie maanden lang gratis gebruiken.

Op de website van Medipoint is het mogelijk een rollator te reserveren. Dit is de snelste manier om een rollator te bestellen. Als u het prettiger vindt om een telefoontje te plegen dan kan dat natuurlijk ook. U kunt onze klantenservice bereiken via 088 - 123 99 88.

De gereserveerde rollator mag u zelf ophalen bij de vestiging van Medipoint bij u in de buurt. Bent u benieuwd wat het dichtstbijzijnde uitleenpunt voor u is? Een overzicht van alle winkels vindt u hier.    

Tarieven

Met uw CareynKaart kunt u kosteloos een hoogwaardige rollator van Medipoint lenen voor een duur van drie maanden. De kosten zonder CareynKaart bedragen €18,40 per vijf weken.

Vindt u het prettiger om de rollator bij u thuis te laten bezorgen? Voor €7,50 hoeft u de deur niet uit en wordt de rollator naar u toe gebracht op een moment dat het u uitkomt. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Vraag de CareynKaart aan

  • Gratis (loop)hulpmiddelen
  • Korting (zorg)verzekering
  • Altijd services aan huis
  • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie