Krukken huren of gratis lenen
Krukken lenen voor in de thuiszorg of na opname in ziekenhuis

Krukken huren of gratis lenen

Als u tijdelijk minder goed te been bent, merkt u dat bij bijna alle aspecten van het dagelijks leven. Het kan een behoorlijke hindernis zijn als u een been hebt gebroken of een operatie aan uw knie heeft gehad. Krukken kunnen u hier letterlijk bij ondersteunen en u wat bewegingsvrijheid teruggeven. Maar waar kunt u krukken huren? Of kunt u ze zelfs kosteloos lenen? Met de CareynKaart hoeft u loopkrukken niet te huren, maar staan ze geheel gratis drie maanden tot uw beschikking. Bent u op zoek naar het huren van krukken? Wist u dat u met de CareynKaart loopkrukken niet hoeft te huren, maar drie maanden helemaal gratis kunt lenen?

Krukken lenen

Loopkrukken zijn een bijzonder handig hulpmiddel om mobiel te blijven als u revalideert van een operatie of ongeluk. Bij CareynPlus kunt u ze maar liefst drie maanden lang gratis gebruiken. Het lenen van krukken verloopt via Medipoint, dat gespecialiseerd is in hulpmiddelen voor de thuiszorg. 

Het eenvoudigst is om de krukken online via de website te  reserveren en bestellen, waarna u ze bij een vestiging van Medipoint bij u in de buurt kunt ophalen. Heeft u liever iemand aan de lijn? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088 - 123 99 88. Kijk hier voor een winkel of uitleenpunt van Medipoint bij u in de buurt.

Tarieven

Zoals gezegd is het lenen van krukken voor de eerste drie maanden gratis als u in het bezit bent van een CareynKaart. Zonder CareynKaart betaalt u €18,40 per vijf weken.

Kunt u de krukken zelf niet ophalen bij Medipoint en heeft u ze dus liever thuisbezorgd? Dat kan voor €7,50. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Vergoeding andere hulpmiddelen

Soms heeft u tijdelijk een product nodig omdat u revalideert van een operatie, herstelt van een blessure of omdat er verpleging of kraamzorg aan huis komt. Dan is het lenen van een product een goede optie. Dat is in veel gevallen gratis, omdat uw zorgverzekeraar of ledenvereniging de kosten vergoedt.

  • Vergoeding via uw zorgverzekeraar

Veel leenproducten worden vanuit de basisverzekering vergoed. Voor een aantal producten voert Medipoint op vraag van de zorgverzekeraar eerst een telefonische indicatie uit.

  • Vergoeding via uw ledenvereniging
    Als lid kunt u in veel gevallen gratis loophulpmiddelen bij Medipoint lenen, of krijgt u korting op de verhuur van loophulpmiddelen zoals krukken of een rollator.

Bekijk alle leenproducten.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling
  • Mooie kortingen bij partners
Direct aanvragen Meer informatie