Medische fitness
Sporten onder begeleiding fysiotherapeut

Medisch sporten

Wilt u (medisch) sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut in een prettige omgeving? Bezoek dan één van onze medische trainingscentra. Zij hebben bewegingsprogramma's die speciaal zijn ontwikkeld voor mensen van alle leeftijden. U kunt hier terecht als u moet revalideren of klachten heeft, maar ook wanneer u graag uw lichaam sterk en soepel wilt houden en daarvoor niet naar een sportschool wilt gaan.

Wat is medische fitness of medisch sporten?

Fit blijven heeft veel voordelen. Mensen blijven beter ter been, blijven geestelijk gezond en hebben minder kans op aandoeningen. Ouderen verliezen met name spierkracht, dus het is slim om daarop in te zetten. Voor sommige mensen is het misschien minder vanzelfsprekend om aan fitness te doen of op een andere manier te sporten. Gelukkig is er voor hen de mogelijkheid voor medische fitness. Het gaat hierbij om sporten onder professionele medische begeleiding die zich precies richt op wat u kunt en wat u nodig heeft.

Welke begeleiding bij sporten?

Begeleiding bij sporten kan verschillende vormen aannemen. Meestal zult u met klachten bij een (sport)arts of fysiotherapeut langsgaan. Die zal u vervolgens aanraden om begeleid te gaan sporten. Op die manier krijgt u de ondersteuning die past bij uw situatie en die maximaal voordeel op zal leveren voor uw gezondheid. Medische begeleiding bij sporten richt zich dus altijd op u persoonlijk. Wilt u revalideren na een operatie, heeft u een chronische aandoening die aandacht vraagt, of wilt u gewoon fitter worden? Samen met een professionele begeleider kijkt u welk traject van medisch fitnessen bij u past en welke oefeningen u bijvoorbeeld ook thuis kunt doen.

Sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut in de volgende sportscholen

Met uw CareynKaart krijgt u korting bij een aantal sportscholen die medische fitness aanbieden. Een medische sportschool die bij CareynPlus is aangesloten is FysioHolland. Bij FysioHolland kunt u sporten en fitnessen onder begeleiding van een fysiotherapeut die u op professionele wijze begeleidt. U vindt vestigingen van FysioHolland in heel Nederland, dus er is altijd een mogelijkheid bij u in de buurt om onder begeleiding te sporten. 

Breda

Breda

Bij Breda West Paramedisch Centrum kunt u terecht voor alle soorten klachten aan het menselijk bewegingsapparaat, maar ook als u geen klachten heeft.

Lees meer
Delft, De Lier, Bergschenhoek, Den Haag, Rijswijk

Delft, De Lier, Bergschenhoek, Den Haag, Rijswijk

Bij Together In Motion Fysiotherapie traint u onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut.

Lees meer
Goeree-Overflakkee

Goeree-Overflakkee

Sporten onder begeleiding bij FysioHolland in Middelharnis.

Lees meer
Regio Utrecht

Regio Utrecht

Sporten onder begeleiding bij FysioHolland op diverse plaatsen in Utrecht.

Lees meer
Vlaardingen

Vlaardingen

FysioHolland Vlaardingen biedt medische trainingstherapie (preventie- / onderhoudstraining) met als doel het vergroten van het lokale of het algehele uithoudingsvermogen.

Lees meer

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Gratis deals
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Zorgverzekeringen met korting

Vergoeding en korting zorgverzekering

Vergoeding en korting op uw zorgverzekering en vele extra's voor leden van CareynPlus.

Lees meer
Gratis uitleen loophulpmiddelen

Gratis uitleen loophulpmiddelen

Gratis krukken en andere kleine loophulpmiddelen lenen, zoals een douchestoel.

Lees meer
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer