Audicien aan huis
Gratis gehoortest

Audicien aan huis

Wordt het lastiger om een gesprek te volgen? Veel mensen krijgen hier mee te maken. Laat een gratis gehoortest doen bij een audicien aan huis van Beter Horen. Als u niet in staat bent om naar de winkel te komen, dan biedt Beter Horen Thuisservice waarbij de audicien graag met u een persoonlijk ‘Beter Hoorplan’ opstelt. Met de Careynkaart betaalt u geen voorrijkosten voor deze audicien aan huis.

Coronanieuws Beter Horen Thuisservice

De Thuisservice van Beter Horen is onder strikte hygiëne- en veiligheidsvoorwaarden weer mogelijk voor particulier huisbezoek. Lees meer in het coronaprotocol ‘Veilige Hoorzorg’

Controle en defecten aan hoortoestellen bij zorginstellingen

Defecte hoortoestellen kan Beter Horen in de winkel(s) controleren en eventueel (laten) repareren. Lukt het niet om een winkel te bezoeken, dan haalt Beter Horen uw hoortoestel op (gedesinfecteerd in een afgesloten zakje, in de luchtsluis of bij de receptie). Na onderhoud en/of reparatie worden deze weer op dezelfde wijze geretourneerd.

Reiniging en onderhoud

Op de website van Beter Horen is een speciale reinigings- en onderhoudspagina met instructievideo’s beschikbaar. Via de webshop van Beter Horen is het mogelijk om batterijen, reinigings- en onderhoudsproducten te bestellen. Deze worden per post geleverd.

Beter Horen: altijd een audicien bij u in de buurt

De ervaren audiciens van Beter Horen weten precies hoe zij u (weer) kunt laten genieten van een goed gehoor. U kunt bij hen terecht voor een gratis hoortest, een adviesgesprek met een gecertificeerde audicien, persoonlijke hooroplossingen, zoals een hoortoestel of accessoires, service en onderhoud. Ook hebben zij een uitgebreid assortiment gehoorbescherming, waaronder op maat gemaakte oordoppen. Met meer dan 200 winkels van Beter Horen is er altijd een audicien bij u in de buurt. Bent u niet in de gelegenheid om naar een winkel te komen? Informeer dan naar de mogelijkheden om een audicien aan huis te ontvangen. Met de Careynkaart betaalt u hiervoor geen voorrijkosten.

U krijgt tevens advies over de mogelijkheden en de eventuele vergoedingen via uw zorgverzekering. Kijk hier voor meer informatie over vergoedingen van Beter Horen gehoortoestellen.

Aanvragen audicien aan huis

Wilt u gebruik maken van de audicien aan huis of uw hoortoestel ter reparatie op laten halen? Klik op de knop 'aanvragen'. Log in om de aanvraag te doen. Of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88. 

In verband met het coronavirus wordt er alleen door ons bemiddeld met een audicien aan huis als u niet ziek bent of geen klachten* heeft. Dat geldt ook voor de personen in uw omgeving.

*hoesten, verkouden, keelpijn, benauwdheid, koorts boven de 38 graden

Vraag de CareynKaart aan

  • Gratis (loop)hulpmiddelen
  • Korting (zorg)verzekering
  • Altijd services aan huis
  • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Opticien aan huis | komt thuis langs | CareynPlus

Opticien aan huis

Vanuit uw eigen huis een bril uitzoeken of oogmetingen, bril reparaties en bril aanpassingen laten doen.

Lees meer
Thuis pedicure aan huis met korting via de CareynKaart

Pedicure aan huis

Laat uw voeten professioneel verzorgen door een pedicure aan huis.

Lees meer
Mantelzorg ondersteuning

Mantelzorg ondersteuning

Hulp bij lichte zorgtaken, praktische zaken, nachtzorg, maar ook voor een wandeling of koffie drinken.

Lees meer