CareynKaart aanvragen

Vraag de CareynKaart aan en profiteer van onze gemaksdiensten aan huis, kortingen, cursussen, vakanties en uitstapjes. Nu met een Koffie & Gebak cadeaukaart t.w.v. € 10 als welkomstcadeau!Aanvraag formulier CareynKaart

Persoonlijke gegevens

U krijgt binnen twee weken de CareynKaart met de Jaargids thuisgestuurd. De kaart is door alle gezinsleden te gebruiken.

Bij deze verleen ik, tot wederopzegging, machtiging aan CareynKaart om van mijn opgegeven bankrekening jaarlijks het lidmaatschapsbedrag af te schrijven ten behoeve van de Careyn Kaart.

Adresgegevens

Voer hier uw IBAN nummer in zoals in het volgende voorbeeld: NL30INGB0123456789 of NL30 INGB 0123 4567 89

Aanmaken inloggegevens

U ontvangt elke twee weken een digitale nieuwsbrief van CareynPlus met acties, aanvullende informatie over specifieke onderwerpen, diensten, producten, cursussen, vakanties en daguitjes die u via CareynPlus kunt aanvragen. U kunt zich te allen tijde afmelden voor de nieuwsbrief door een e-mail te sturen naar careynplus@careyn.nl.

Uw e-mailadres wordt gebruikt voor correspondentie met betrekking tot uw abonnement, uw eventuele afname van diensten, producten, cursussen, daguitjes en vakanties en onderzoeken van CareynPlus.

Akkoord