Rijbewijskeuring
Regel tijdig uw keuring

Rijbewijskeuring

Als u 75 jaar of ouder bent en u heeft een rijbewijs dat u wilt verlengen, dan heeft u een gezondheidsverklaring nodig van een keuringsarts. Dit heeft er mee te maken dat u wat gezondheidsklachten kunt krijgen zoals slechtere ogen of een verminderd reactievermogen. Een arts verzorgt de medische keuring. Deze rijbewijskeuring kunt u via CareynPlus regelen. Met uw CareynKaart krijgt u korting op de keuring door een bevoegd keuringsarts van Regelzorg.

De rijbewijskeuringen vinden alleen plaats op afspraak. In verband met drukte en een lange CBR-procedure is het raadzaam om u vier maanden voor uw rijbewijs afloopt, aan te melden voor de keuring. De gemeentelijke en/of CBR-procedure kan wijzigen.

Werkwijze

Voorafgaand aan de afspraak met de keuringsarts dient u een Gezondheidsverklaring te kopen.  Het formulier is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten of met behulp van uw DigiD op mijn.cbr.nl of te bestellen via Regelzorg.

De gezondheidsverklaring is een vragenlijst over uw gezondheidstoestand en deze vult u in en stuurt u op naar het CBR. Binnen 2 weken krijgt u dan een keuringsverslag en eventuele hulpformulieren die de arts moet invullen. Op dat moment maakt u een afspraak voor een rijbewijskeuring. 

Prijzen en korting op rijbewijskeuring

De prijzen voor een rijbewijskeuring variëren per keuringsarts, maar lopen van minimaal  € 45 tot € 50. De korting voor u als lid is € 5.

Aanvragen

Zelf online:

Om korting te krijgen op uw rijbewijskeuring, logt u in op deze website. U krijgt een kortingscode te zien. Vervolgens plant u online een afspraak in bij de keuringsarts via www.regelzorg.nl. Neem uw CareynKaart mee naar de keuring.

Via onze klantenservice:

Klik op de knop rechts 'aanvragen' (of als u op een mobiel/tablet kijkt dan vindt u de knop als u naar beneden gaat op deze pagina). U wordt binnen drie werkdagen door Regelzorg teruggebeld.

Lees meer over het verlengen van uw rijbewijs vanaf 75 jaar.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling
  • Mooie kortingen bij partners
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Careyn Ticketshop

CareynPlus Ticketshop

Altijd korting op uitjes en leuke activiteiten en producten die u thuis kunt gebruiken.

Lees meer
Auto-, motor- en fietsverzekering

Auto-, motor- en fietsverzekering

Korting op uw auto-, motor-, (brom)fietsverzekering.

Lees meer
Klussen aan huis voor ouderen laten doen met korting | CareynPlus

Klussen

Van kleine klusjes tot grote klussen in en om het huis, er is altijd een oplossing!

 

Lees meer
Tapijt-, meubel- en vloerreiniging

Tapijt-, meubel- en vloerreiniging

Heeft u vlekken in het tapijt of op de meubels? Is uw harde vloer dof geworden of zitten er krassen in? Laat ze professioneel reinigen.

Lees meer