Veilig op pad met caravan of aanhangwagen
Individuele training van 2,5 uur

Caravan/aanhanger training

Vroeger kreeg u het zogenaamde BE-rijbewijs (aanhanger) automatisch bij het behalen van het autorijbewijs. Toch gebeuren er vaak ongelukken met caravans of aanhangers. Heeft u al uw BE-rijbewijs en wilt u extra oefenen voordat u de weg op gaat met een caravan of aanhanger? Dan is de opfriscursus iets voor u. Tijdens de training worden onder andere het aan- en afkoppelen en het parkeren van een aanhanger of caravan behandeld.

Gaat u in het voorjaar of de zomer op vakantie met de caravan en wilt u graag nog wat opfrislessen? Of wilt u gewoon leren om beter te kunnen manoeuvreren - zoals achteruit rijden - met de caravan? Of gaat u met de aanhangwagen op pad maar kunt u nog wel wat extra oefening gebruiken? Dan kunt u nu bij ANWB Rijopleiding een speciale training volgen om beter en zekerder te kunnen rijden met een aanhangwagen of caravan.

De training duurt ca. 2 uur en kunt u volgen in uw eigen omgeving. Er is namelijk altijd een ANWB Rijopleiding bij u in de buurt. U kunt ervoor kiezen om te oefenen met uw eigen caravan of aanhangwagen of u kunt gebruik maken van de aanhangwagen-combinatie van de vestiging. U krijgt individueel les van een goed opgeleide instructeur.

Aanmelden

Klik hiernaast op Aanvragen. Uw aanvraag wordt doorgestuurd naar de ANWB. Binnen een week wordt met u contact opgenomen. 

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling
  • Mooie kortingen bij partners
Direct aanvragen Meer informatie