Schoonheidsspecialist
Verzorging en ontspanning

Schoonheidsspecialiste aan huis

Als u er netjes verzorgd op staat, voelt u zich goed en staat u positief in het leven. Toch kan het om wat voor reden dan ook een obstakel zijn om zelf naar een schoonheidssalon te gaan. Gelukkig kunt u een afspraak maken met een schoonheidsspecialiste aan huis. Daarbij geniet u van precies dezelfde behandelingen als die u in de beautysalon krijgt, maar dan in de rust van uw eigen omgeving. Met uw CareynKaart krijgt u uiteraard korting op een behandeling.

Schoonheidsspecialiste aan huis, hoe werkt het?

CareynPlus werkt samen met de ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialistes van Mobella. Deze professionele specialisten komen graag bij u thuis op een moment dat het u uitkomt. De schoonheidsspecialist heeft alle apparatuur en hulpmiddelen bij zich die ze in een schoonheidssalon ook ter beschikking heeft. U kunt bij de schoonheidsspecialistes van Mobella terecht voor gezichtsbehandelingen, schouder- en nekmassages, hars- en epileerbehandelingen en nog veel meer.

Gezichtsbehandeling, manicure aan huis

De beauty-experts van Mobella bieden een breed scala aan gezichtsbehandelingen aan. Denk hierbij aan het aanbrengen van een verzorgend masker of peeling en een dieptereiniging van het gezicht, maar ook aan harsen, het epileren van wenkbrauwen en het verwijderen van onzuiverheden. Verder kunt u uw wimpers en wenkbrauwen laten verven. Gewoon bij u thuis! Een andere van de vele diensten die Mobella biedt, is manicure aan huis. Hierbij verzorgt een schoonheidsspecialiste niet alleen uw handen en vingers, maar ook uw nagels. Voor een specialistische manicure, voetverzorging en schoonheidsbehandeling bij u thuis kunt u niet alleen terecht bij Mobella, maar ook bij Beautysalon Eva. Zij komt aan huis in de regio Breda.

Schoonheidsspecialiste voor ouderen

Met name ouderen vinden het vaak prettig om in hun eigen vertrouwde omgeving een schoonheidsbehandeling te ondergaan. Daarom zijn de schoonheidsexperts die aangesloten zijn bij CareynPlus gespecialiseerd in het behandelen van senioren. Ze nemen de tijd voor u en voelen precies aan wat u nodig heeft. Ook bieden ze zorg die specifiek gericht is op ouderen, zoals medische voetverzorging.

Prijzen voor een schoonheidsspecialiste aan huis

Zoals gezegd werkt CareynPlus samen met Mobella en Beautysalon Eva. Het fijne van uw lidmaatschap is dat u met uw CareynKaart maar liefst 10% korting krijgt. Zo heeft u bij Mobella al een volledige schoonheidsbehandeling voor € 51,30. Bij Beautysalon Eva kunt u terecht voor allerlei losse behandelingen of een combinatie daarvan. Zo kost een manicure € 18, krijgt u voor € 27 een gelaatsbehandeling en een anti-aging-behandeling voor € 40,50. Bent u benieuwd naar alle tarieven? Kijk dan op de tarievenpagina van Mobella of de tarievenpagina van Beautysalon Eva. Onderaan deze pagina vindt u nog meer informatie over deze salons.

Alle voordelen van CareynPlus

Uw CareynKaart biedt u niet alleen korting op de diensten van onze aangesloten schoonheidsspecialisten. CareynPlus staat ook altijd voor u klaar om u advies te geven op het gebied van schoonheidsbehandelingen. Daarbij regelen wij al het contact met de schoonheidssalons en zorgen wij dat de specialist langskomt op een moment dat u uitkomt. Ook dat hoort bij uw lidmaatschap van CareynPlus.

Ook bij u thuis

Het werkgebied van de schoonheidsspecialistes die bij CareynPlus zijn aangesloten beslaat een groot deel van Nederland. Dat gebied blijft ook steeds verder groeien. Bent u benieuwd of ook uw woonplaats tot het werkgebied behoort? Kijk dan op de werkgebiedpagina van Mobella.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u hulp nodig? Neem dan contact met ons op via de Careyn Klantenservice op telefoonnummer 088 - 123 99 88.

Schoonheidsspecialiste aan huis van Mobella

Voordeel met de CareynKaart

Schoonheidsbehandeling

Het tarief voor een schoonheidsbehandeling is vanaf € 56. U krijgt 10% korting op het tarief.
Ter kennismaking is een basisbehandeling € 45.

Nagels lakken 

Losse behandeling: 
Nagels lakken + top/base coat € 19,50 (normaal € 21,65)

In combinatie met een andere behandeling:
Nagels lakken + top/base coat € 15,50 (normaal € 17,20)

Afspraak

Bel voor en afspraak met een schoonheidsspecialiste aan huis naar Careyn Klantenservice 088 - 123 99 88. U wordt in contact gebracht met een schoonheidsspecialiste bij u in de buurt.

Schoonheidsspecialiste aan huis van Beautysalon Eva

Woont u in Breda? Dan kunt u voor een specialistische manicure, voetverzorging en schoonheidsbehandeling aan huis terecht bij Beautysalon Eva. Behalve aan huis kunt u ook terecht in de schoonheidssalon.

Voordeel met de CareynKaart

10% korting op een basisbehandeling aan huis of in de salon (excl. eventuele reis- en parkeerkosten bij een behandeling aan huis).

Afspraak

Neem voor een afspraak contact op met Beautysalon Eva via telefoonnummer 06 - 44 34 91 38 of per e-mail eds.78@hotmail.com. Geef bij aanmelding het nummer van uw CareynKaart door.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Koffie & Gebak cadeaukaart t.w.v. 10
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Thuis pedicure aan huis met korting via de CareynKaart

Pedicure aan huis

Laat uw voeten professioneel verzorgen door een pedicure aan huis.

Lees meer
Sauna en Wellness

Sauna en Wellness

Even heerlijk ontspannen in een sauna en wellnesscentrum met korting.

Lees meer
Kapper aan huis | Korting | CareynPlus

Kapper aan huis

Heeft u weinig tijd of kunt u door omstandigheden niet zelf naar de kapper? Maak gebruik van de kapper aan huis.

Lees meer
Opticien aan huis | komt thuis langs | CareynPlus

Opticien aan huis

Vanuit uw eigen huis een bril uitzoeken of oogmetingen, bril reparaties en bril aanpassingen laten doen.

Lees meer