Thuis een hulpmiddel uitproberen
Vrijblijvend en met korting

Medipoint Thuisservice

Heeft u een hulpmiddel nodig, maar bent u niet in de gelegenheid om naar de Medipoint winkel te komen? Of wilt u het hulpmiddel liever thuis ervaren? Dan kunt u gebruikmaken van Medipoint Thuisservice. Hun adviseurs komen graag bij u langs voor persoonlijk advies en geven, indien mogelijk, een demonstratie van het hulpmiddel. Zo kunt u het hulpmiddel uitproberen in uw eigen omgeving en aanvoelen of deze passend is voor uw situatie en omgeving.

De Thuisservice neemt een aanvullend assortiment mee, voornamelijk scootmobielen. Zij vullen op uw verzoek het assortiment aan met:

 • Bedden/matrassen
 • Fietsen
 • Revalidatie hulpmiddelen
 • Rolstoelen
 • Rollatoren
 • Sta-op stoelen
 • Trapliften
 • Tilliften

Rollator kopen

Ook voor een rollator kunt u terecht bij de Medipoint winkels of online via de website medipoint.nl. Maar bent u nu niet in de gelegenheid om naar de winkel te komen of wilt u niet online bestellen? Dan komt een adviseur van Medipoint bij u thuis met rollators. Dan kunt u op gemak diverse rollators uitproberen. U betaalt geen voorrijkosten en met de CareynKaart krijgt u 10% korting op een rollator. Bel naar 088 – 10 20 100 en kies optie 3 voor een persoonlijke afspraak. Geef bij het maken van de afspraak het nummer van uw CareynKaart door. 

Hoe ziet een afspraak met de Thuisservice eruit?

Vooraf telefonisch doorspreken
Wanneer u een afspraak maakt met een van de adviseurs wordt uw aanvraag eerst telefonisch doorgenomen. Op deze manier kunnen de adviseurs uw wensen en behoeften al enigszins in kaart brengen en zijn zij goed voorbereid wanneer ze bij u thuis langskomen.

Thuisdemonstratie
Op de dag van afspraak bespreekt de adviseur eerst uitgebreid uw wensen en behoeften met u. Daarna informeert hij u over de mogelijkheden en geeft waar mogelijk een demonstratie van het product. Het voordeel van een thuisdemonstratie is dat u het product kunt uitproberen in uw eigen omgeving. Zo kunt u bijvoorbeeld in uw woonkamer ervaren hoe comfortabel een sta-opstoel zit of een scootmobiel uitproberen in uw eigen straat.

Offerte of direct bestellen
Na de afspraak ontvangt u een duidelijk overzicht van de samenstelling van uw producten en een prijsopgave. Daarnaast is het ook mogelijk om de gewenste voorziening direct te bestellen, waarna zij deze zo spoedig mogelijk en met de grootste zorg zullen uitleveren.

Een afspraak maken?

Bel voor meer informatie of een afspraak naar Medipoint 088 – 102 01 00 (kies optie 3) of kijk op medipoint.nl/thuisservice.

Krukken en een rollator gratis lenen

Heeft u de rollator alleen tijdelijk nodig? Leen deze dan maximaal drie maanden gratis met uw CareynKaart. Naast een rollator kunt u tevens voor maximaal drie maanden gratis krukken  lenen.

Word lid

 • Persoonlijk advies op maat
 • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
 • Altijd korting op het gehele aanbod
 • Koffie & Gebak cadeaukaart t.w.v. 10
Direct aanvragen Meer informatie