Matrasreiniging
Heerlijk slapen op een schoon matras

Matrasreiniging

Laat uw matras professioneel reinigen en geef huisstofmijt geen kans. Huisstofmijten komen voor in alle soorten stofferingen, maar vooral in matrassen. Het lastig te bestrijden, omdat ze overal om ons heen zijn. Sommige mensen krijgen er een allergische reactie op. Met een behandeling van Chem-Dry Kuster & de Leur is dit eenvoudig te verhelpen. Zo slaapt u altijd op een schoon en hygiënisch matras.

Chem-Dry Kuster & de Leur controleert zorgvuldig uw matras op huisstofmijt. Door middel van een test reiniging wordt er gekeken welke behandeling nodig is. 

Let op: vlekken in een matras zijn vaak de moeilijkst verwijderbare vlekken. Het lukt niet altijd deze te verwijderen. Periodiek behandelen wordt aanbevolen.

Aanvragen

Wilt u gebruik maken van matrasreiniging? Klik op de knop 'aanvragen'. Log in om de aanvraag te doen. Of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88.

 

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling
  • Mooie kortingen bij partners
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Tapijt-, meubel- en vloerreiniging

Tapijt-, meubel- en vloerreiniging

Heeft u vlekken in het tapijt of op de meubels? Is uw harde vloer dof geworden of zitten er krassen in? Laat ze professioneel reinigen.

Lees meer
Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer
Was thuis ophalen en bezorgen ook strijkservice en stoomservice

Wassen, stomen, strijken aan huis

Laat uw kleding, dekbedden en gordijnen thuis ophalen en weer schoon afleveren.

Lees meer
badkamer renovatie met korting | CareynPlus

Woningaanpassing

Wilt u graag meer houvast in de douche of het toilet? Gaat het traplopen wat moeizamer? Wij helpen uw huis comfortabel te maken.

Lees meer