Korting op maaltijdservice
altijd thuisbezorgd

Vriesverse en warme maaltijdservice aan huis

Wilt u graag een lekkere en gezonde maaltijd? Maar heeft u geen mogelijkheid om zelf te koken? Of is koken voor uw vader of moeder te veel? Bestel dan heerlijke vriesvers maaltijden of warme maaltijden van apetito die bij u thuis worden bezorgd. Handig voor elke dag of als u bijvoorbeeld net uit het ziekenhuis komt. En met uw CareynKaart krijgt u altijd korting.

Maatregelen als gevolg van het coronavirus

apetito blijft voor u gezonde maaltijden verzorgen. Lees hier meer over de maatregelen die zij hebben genomen.

Feestelijke kerstspecials

De koks van apetito hebben weer feestelijke kerstspecials samengesteld. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor gesmoorde rundergoulash met rode kool en aardappelpuree of kalkoenfilet in sinaasappel rozemarijnsaus met spruitjes. Liever een vegetarische maaltijd? Wat dacht u van een heerlijke bospaddenstoelenragout, perfect voor de tijd van het jaar. Met overheerlijke stoofpeertjes in siroop maakt u het kerstmenu compleet. Klik hier voor meer informatie. 

ACTIE geldig t/m 31 januari 2021

Probeer nu een proefpakket met 5 heerlijke gerechten voor slechts € 19,95 (= € 3,99 per gerecht) en ontvang gratis het dessert assortiment met diverse smaken! In dit proefpakket vindt u de volgende maaltijden (Heeft u een dieet? Geef dit aan.):

 • Runderlapje in jus met bloemkool en aardappelpuree

 • Nasi goreng met kipsaté

 • Macaronischotel

 • Runderhachee met rode kool en aardappelen

 • Grootmoeders kippannetje, kippenpoot met groenten en gebakken aardappelen

Bestellen proefpakket

Voor deze speciale actie heeft u een actiecode nodig. Deze code wordt zichtbaar op deze pagina, als u  hier inlogt op de CareynPlus website. Lukt het niet? Neem dan contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88,  zodat u zij u verder kunnen helpen.

Nieuwe maaltijden

Het assortiment van apetito is verder uitgebreid met maar liefst 23 nieuwe maaltijden. Zo hebben zij r onder andere een paella met vis, mosselen en garnalen toegevoegd. Of wat dacht u van bloemkoolrijst met rode linzensaus en groenten, lekker vegetarisch! Ook de samenstelling van de dinerdozen is veranderd en dat heeft geresulteerd in een aanbod dat uitstekend geschikt is voor verschillende diëten en/ of voedingsgewoonten.

Een bekend gezicht bij u thuis

Apetito werkt met vaste servicechauffeurs. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht die bij langs komt. Bovendien zijn de vaste servicechauffeurs EHBO geschoold, mocht er iets niet goed gaan.

Warme maaltijden worden dagelijks in Rotterdam, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rozenburg geleverd. U kunt ook kiezen voor vegetarische gerechten of gerechten voor speciale diëten. Kijk hier voor meer informatie over Apetito maaltijden.

Korting

Als u een jaar lang 3 keer per week een maaltijd met een bijgerecht (bijv. soep), dan bespaart u met uw CareynKaart ruim €100!

Prijzen maaltijden

 • 10% korting op een vriesverse maaltijd vanaf € 5,17 (incl. 10% korting)
 • 10% korting op een warme maaltijd van € 8,69 (incl. 10%  korting)
 • Prijzen extra gerechten: soep, dessert, salade:
Soep      € 0,99
Salade   € 0,90
Dessert  € 0,85
Fruit        € 0,85


Aanvragen

Wilt u gebruik maken van de maaltijdservice aan huis? Klik op de knop 'aanvragen'. Log in om de aanvraag te doen. Of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88.

Vraag de CareynKaart aan

 • Gratis (loop)hulpmiddelen
 • Korting (zorg)verzekering
 • Altijd services aan huis
 • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie