Korting op maaltijdservice
altijd thuisbezorgd

Vriesverse en warme maaltijdservice aan huis

Wilt u graag een lekkere en gezonde maaltijd? Maar heeft u geen mogelijkheid om zelf te koken? Of is koken voor uw vader of moeder te veel? Bestel dan heerlijke vriesvers maaltijden of warme maaltijden van apetito die bij u thuis worden bezorgd. Handig voor elke dag of als u bijvoorbeeld net uit het ziekenhuis komt. En met uw CareynKaart krijgt u altijd korting. Nu heerlijke lentemaaltijden!

Maatregelen als gevolg van het coronavirus

apetito blijft voor u gezonde maaltijden verzorgen. Lees hier meer over de maatregelen die zij hebben genomen.

Nieuwe maaltijden

Het assortiment van maaltijden aan huis van apetito is verder uitgebreid met maar liefst 23 nieuwe maaltijden. Zo hebben zij onder andere een paella met vis, mosselen en garnalen toegevoegd. Of wat dacht u van bloemkoolrijst met rode linzensaus en groenten, lekker vegetarisch! Ook de samenstelling van de dinerdozen is veranderd en dat heeft geresulteerd in een aanbod dat uitstekend geschikt is voor verschillende diëten en/ of voedingsgewoonten.

Een bekend gezicht bij u thuis

Apetito werkt met vaste servicechauffeurs. Zo heeft u altijd een vertrouwd gezicht die bij langs komt. Bovendien zijn de vaste servicechauffeurs EHBO geschoold, mocht er iets niet goed gaan.

Warme maaltijden worden dagelijks in Rotterdam, Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rozenburg geleverd. U kunt ook kiezen voor vegetarische gerechten of gerechten voor speciale diëten. Kijk hier voor meer informatie over Apetito maaltijden.

Korting

Als u een jaar lang 3 keer per week een maaltijd met een bijgerecht (bijv. soep), dan bespaart u met uw CareynKaart ruim €100!

Prijzen maaltijden

  • 10% korting op een vriesverse maaltijd vanaf € 5,17 (incl. 10% korting)
  • 10% korting op een warme maaltijd van € 8,69 (incl. 10%  korting)
  • Prijzen extra gerechten: soep, dessert, salade:
Soep      € 0,99
Salade   € 0,90
Dessert  € 0,85
Fruit        € 0,85


Aanvragen

Wilt u gebruik maken van de maaltijdservice aan huis? Klik op de knop 'aanvragen'. Log in om de aanvraag te doen. Of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88.

Heerlijke lentemaaltijden

Bij een heerlijke lente horen heerlijke maaltijden. De apetito koks zijn de keuken ingedoken om 5 lichte lentemaaltijden op tafel te zetten. Van malse kipmedaillons in een fijne tuinkruidensaus tot casselerrib met boontje en zoete aardappelpuree. Bekijk de online folder

Trek gekregen? De maaltijden zijn van 22 maart t/m 4 juni verkrijgbaar en bestellen is eenvoudig. Op www.apetito-shop.nl ontdekt u – naast deze lentespecialiteiten – het complete aanbod van maaltijden en bijgerechten. Natuurlijk is apetito ook telefonisch bereikbaar, via 0800 – 023 29 75 op werkdagen van 08:00 tot 18:00 uur(gratis).

Proefpakket vegetarisch

Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om minder vlees te eten. Een dag geen vlees betekent een dag meer groente en groente is gezond! Bij apetito kunt u een vegetarisch proefpakket bestellen; 5 lekkere en verantwoorde maaltijden voor maar € 19,95. Ga naar www.apetito-shop.nl/proefpakket of bel 0800 – 023 29 75 (gratis). Geef het nummer van uw CareynKaart door en het artikelnummer van het proefpakket 93669.  

Vraag de CareynKaart aan

  • Gratis (loop)hulpmiddelen
  • Korting (zorg)verzekering
  • Altijd services aan huis
  • Korting op dagjes uit
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Computerhulp aan huis met korting | CareynPlus

Computerhulp aan huis

Computer of tablet problemen? Computerhulp aan huis biedt ondersteuning bij u thuis of op afstand.

Lees meer
Rijbewijskeuring

Rijbewijskeuring

Regel tijdig uw rijbewijskeuring als u 75 jaar of ouder bent.

Lees meer
Kapper aan huis | Korting | CareynPlus

Kapper aan huis

Heeft u weinig tijd of kunt u door omstandigheden niet zelf naar de kapper? Maak gebruik van de kapper aan huis.

Lees meer
Medisch sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut

Medisch sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut

Medisch sporten onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut in een prettige omgeving.

Lees meer