Heerlijke maaltijden aan huis
Vriesvers, koelvers en fijngemalen

Maaltijden

Wilt u graag een lekkere en gezonde maaltijd, maar heeft u geen mogelijkheid om zelf te koken? Bestel dan eenvoudig vriesverse, koelverse of fijngemalen maaltijden aan huis! Handig voor als u bijvoorbeeld net uit het ziekenhuis komt, maar zeker ook een geweldige optie voor elke dag. Wij bieden u het perfecte alternatief voor ‘tafeltje dekje’ dat op veel plaatsen niet meer bestaat. Zo blijft u altijd voorzien van heerlijke en gezonde maaltijden aan huis.

Maaltijden aan huis bezorgd met korting via Careynplus

Lekkere vriesverse maaltijden aan huis

Altijd een vriesverse maaltijd op voorraad en aan huis bezorgd. 

Lees meer
Vers aan Tafel

Vers aan Tafel

Genieten van meer dan 160 verschillende maaltijden uit o.a. de Hollandse, Italiaanse en Oosterse keuken.

Lees meer
Nieuw: Fijngemalen maaltijden

Nieuw: Fijngemalen maaltijden

Moeite met kauwen of slikken? Bestel de gladgemalen maaltijden, bijgerechten én broodmaaltijden van WinVitalis.

Lees meer
Maaltijd Thuis

Maaltijd Thuis

Wekelijks keuze uit een gevarieerd assortiment aan koelverse maaltijden die u  zelf kunt samenstellen. Van vlees, vis of vegetarisch, aardappelen, rijst of pasta tot aan verschillende soorten groenten. Alle combinaties zijn mogelijk.

Lees meer

Via CareynPlus is er een grote keuze uit maaltijden om aan huis te laten bezorgen.

Vriesverse maaltijden

Apetito levert u heerlijke vriesverse maaltijden aan huis. Deze gezonde maaltijden bewaart u in de vriezer en warmt u op in uw oven of magnetron. U gebruikt ze wanneer het u uitkomt. Apetito heeft een zeer uitgebreid assortiment waarbij rekening wordt gehouden met uw dieetwensen.

Bij Vers aan Tafel kunt u kiezen voor verse,- vriesverse maaltijden zonder E-Nummers en toevoegingen. Deze gezonde maaltijden kunt u 1,5 dag voor uw vaste leverdag bestellen. Vers aan Tafel heeft een zeer gezond uitgebreid assortiment waarbij rekening wordt gehouden met uw dieetwensen. De maaltijden zijn bestelbaar vanaf 6 gezonde maaltijden.

Koelverse maaltijden

U kunt alle dagen van de week en het hele jaar door bij Maaltijd Thuis kant en klare koelverse maaltijden aan huis ontvangen. Zo hoeft u zelf de deur niet uit om boodschappen te doen én niet te koken! De koelverse maaltijden worden op een vaste dag in week aan huis gebracht. De koelversie maaltijden kunt u in de koelkast bewaren en zelf opwarmen. De maaltijden worden van maandag tot donderdag aan huis gebracht. Deze maaltijden kunt u maar liefst vijf dagen bewaren. Zo kunt u in het weekend ook gewoon genieten van een verse, gezonde maaltijd. 

Fijngemalen maaltijden

Wanneer kauwen of slikken moeizaam gaat, kan het eten van een maaltijd een hele opgave zijn en zelfs leiden tot verminderde eetlust. Op die manier kan het lastig zijn om alle voedingsstoffen binnen te krijgen. Om hierbij te helpen heeft apetito het WinVitalis-assortiment ontwikkeld. Een uitgebalanceerd aanbod van vriesverse glad- en fijn gemalen producten die er niet alleen aantrekkelijk uitzien, maar ook nog eens erg lekker smaken. Daarmee is het voor iedereen mogelijk om met vertrouwen van een smaakvolle en herkenbare maaltijd te genieten.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Gratis deals
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer
Thuis pedicure aan huis met korting via de CareynKaart

Pedicure aan huis

Laat uw voeten professioneel verzorgen door een pedicure aan huis.

Lees meer
Uitleen hulpmiddelen

Uitleen hulpmiddelen

Gratis krukken en andere kleine loophulpmiddelen lenen

Lees meer
Computerhulp aan huis met korting | CareynPlus

Computerhulp (aan huis of online)

Computer of tablet problemen? Computerhulp (aan huis of online) biedt ondersteuning bij u thuis of op afstand.

Lees meer