Huishoudelijke hulp
Genieten van een schoon huis

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare huishoudelijke hulp? Dat is vaak een behoorlijke uitdaging. U wilt tenslotte een huishoudelijke hulp die uw huis schoonmaakt zoals u dat wenst, maar die u ook kunt vertrouwen en waar u zich prettig bij voelt. Daarom werken wij samen samen met UWassistent. Zij zoeken de beste match tussen u en de hulp. U bepaalt welke werkzaamheden er gedaan moeten worden en hoe vaak en hoe lang u de hulp wilt. U vraagt deze particuliere huishoudelijke hulp (zonder indicatie) gemakkelijk via ons aan. Als lid van CareynPlus krijgt u namelijk met uw CareynKaart korting op het uurtarief en wij regelen de bemiddeling.

Huishoudelijke hulp | Gezelschap | ouderen | UWassistent

UWassistent

Goede en betrouwbare huishoudelijke hulp

Lees meer

Hulp aan huis voor senioren

Als lid van CareynPlus kunt u via ons diverse soorten hulp aan huis aanvragen. Het voordeel voor u als lid is dat wij voor u bemiddelen en dat wij met betrouwbare partners samenwerken. Daarnaast krijgt u ook korting op het uurtarief. Zo ook in het geval van de huishoudelijke hulp. Wij vinden het belangrijk dat u een schoonmaakster krijgt die schoonmaakt volgens uw wensen en ervaring heeft in het schoonmaken bij ouderen te werken. De huishoudelijke hulp via Uwassistent gaan altijd eerst met u in gesprek om te horen wat uw wensen zijn.

Huishoudelijke hulp via de gemeente

U kunt ook bij het Wmo-loket van uw gemeente huishoudelijke hulp aanvragen. Zij bekijken samen met u wat er nodig is en kunnen een indicatie afgeven indien u daar recht op hebt. U betaalt een eigen bijdrage per maand. Wilt u gebruik maken van de diensten van UWassistent? Vraag uw gemeente dan om een Persoons Gebonden Budget (PGB).

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Gratis deals
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Maaltijden aan huis bezorgen met Careyn korting

Maaltijden

Makkelijk een gezonde en lekkere maaltijd bij u aan huis bezorgd.

Lees meer
Was thuis ophalen en bezorgen ook strijkservice en stoomservice

Wassen, stomen, strijken

Laat uw kleding, dekbedden en gordijnen thuis ophalen en weer schoon afleveren.

Lees meer
Tuinonderhoud

Tuinonderhoud

Laat licht tuinonderhoud over aan een betrouwbare tuinhulp van UWassistent.

Lees meer