(extra) Gezelschap
Aanspraak en gezelligheid

Gezelschap voor senioren

Zou u graag met iemand willen koken, een spelletje doen, boodschappen doen of een museum bezoeken? Of bent u op zoek naar een wandelmaatje? De gezelschapsstudenten van Hulpstudent komen graag bij u langs. Op basis van uw wensen wordt er een geschikte student gezocht. Hulpstudent biedt ook de mogelijkheid om het gezelschap te combineren met huishoudelijke hulp.

Hoe gaat het in zijn werk?

Uw persoonlijke hulpstudent komt langs wanneer u dat met hem of haar afspreekt*. U kunt ook aangeven als u graag wat meer werkzaamheden gedaan wilt hebben, zoals dweilen, afstoffen, ramen lappen, maar ook bedden verschonen of boodschappen doen.

Website

Op www.hulpstudent.nl/particulier vindt u meer informatie.

Aanvragen

Wilt u gebruik maken van de gezelschapsstudent? Klik op de knop 'aanvragen'. Log in om de aanvraag te doen. Of neem contact op met onze klantenservice op 088 - 123 99 88. Er wordt binnen twee werkdagen telefonisch contact met u opgenomen door Hulpstudent. Er wordt een Hulpstudent geselecteerd die het beste past bij uw verwachtingen en de aard van de werkzaamheden.

*op de Zuid-Hollandse eilanden (m.u.v. Spijkenisse en Hellevoetsluis) en in sommige plaatsen in Westland is momenteel geen Hulpstudent beschikbaar.

Word lid

  • Persoonlijk advies op maat
  • Bemiddeling naar gerenommeerde partners
  • Altijd korting op het gehele aanbod
  • Koffie & Gebak cadeaukaart t.w.v. 10
Direct aanvragen Meer informatie

Anderen bekeken ook

Huishoudelijke hulp

Huishoudelijke hulp

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare particuliere huishoudelijke hulp? Wij regelen het voor u.

Lees meer
Thuis pedicure aan huis met korting via de CareynKaart

Pedicure aan huis

Laat uw voeten professioneel verzorgen door een pedicure aan huis.

Lees meer